tiistai 9. heinäkuuta 2019

Kilpailukuulumisia [MyDay-video]

(C) Saara K.
Moikka!
Pahoittelut, etten viime viikolla kerinnyt postailla, kuin yhden kerran! Viimeiset kaksi viikkoa olivat melkoista hulabaloota, jonka seurauksena edellinen viikonloppukin meni lähinnä nukkuessa ja akkuja ladatessa- mutta täällä ollaan taas, kera videopostauksen! Kilpailukausi tosiaan starttasi ihan todenteolla työssäopin alettua täällä Vanhamäellä, kun olen päässyt yhtä perjantaita lukuunottamatta joka viikolle kilpailuihin mukaan. Olen startannut Kamillalla yhden heB luokan, sekä yhden heA:n, ja Turolla yhden heA:n- näistä starteista ihan uskomaton tulos, kolme voittoa, on minulla vaan ihan uskomattoman hienoja hevosia käytössä täällä <3 Turo on startannut myös esteillä, 80-90cm radoilla. Yritettiin läpäistä 90cm kilpailusuorituksen näyttöä kesäkuun lopussa, jolloin tämän videonkin kuvasin, mutta valitettavasti sallitut virhepisteet ylittyivät, joten yritettiin uudestaan viime viikolla ja sittenhän se meni läpi! :) Videoon en ole ehkä itse ihan täysin tyytyväinen, sekä lataamisessa, että editoinnissa oli vähän ongelmia, mutta tällainen tästä tuli nyt tällä kertaa. Valitettavan vähän sain hevosia taltioitua kiireen tohinassa videolle mukaan, mutta ensi kerralla sitten enemmän heppojakin mukaan videolle! Pidemmittä puheitta, tässäpä blogin ensimmäinen tallivideopostaus :)

Seuraavaa videopostausta voisinkin kuvata vaikka Elmo Jankarin valmennuksista, joita ennen saatan hyvällä tuurilla päästä Ville Vaurionkin oppiin- olen ihan superinnoissani, niin siistiä! :) Jos tulee jotakin toiveita mieleen tulevaisuuden videopostauksia ajatellen, niin kertokaa ihmeessä, toteutan teidän toiveita mielihyvin.

Joko Sinä olet päässyt aloittamaan kilpailukauden, tai oletko käynyt seuraamassa jonkin ratsastuksen lajin kilpailuja?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Aurinkoista viikkoa teille kaikille!
XOXO,
Siiri

4 kommenttia:

 1. Wau, teidän kisakausi onkin lähtenyt menestyksekkäästi käyntiin!

  Jo ennen kesäloman alkua oon ollut kuvaamassa ja groomailemassa, ja samoissa merkeissä oon nyt viikonloppuna olevissa kenttiksissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Wautsi, minäkin haluaisin kovasti kenttäratsastuksen maailmaan mukaan! Olisi niin siistiä nähdä läheltä lajin maailmaa. :)

   Poista
 2. Vahtipuudeli, ei apua :D Ei parane liikaa häiritä, sen verran vuosien takaa muistan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muistanut koskaan alkuun Millan nimeä, niin siitä tuli Vahtipuudeli :D Nykyään Millalla on myös kaveri, penturusseli Oskari.

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!