maanantai 11. maaliskuuta 2019

"Sinulla on joku ihmeellinen, pakottava tarve tehdä kokoajan jotain"

Hän, joka niin urheasti joka kerta yrittää <3
... kuinka hankala voi olla suora 17 metrin linja?

Moikka!
Otetaankin vielä Pilleristä lisää juttua ja jatketaan meidän edellisen estetreenin pariin. Tällä tunnilla hypättiin yhden askeleen sarjaa (n. 6,5m), sekä suoraa 17m linjaa. Oli niin ihanaa saada Pillerille sopiva sarjaväli, niin Pillerikin sai edetä sarjaan sisään! Tehtävät kuulostavat kovin yksinkertaisilta, mutta täytyy myöntää tuon suoran linjan tuottaneen aivan liikaa päänvaivaa... Ja nimenomaan siis kuskille, ei Pillerillä ollut mitään vaikeuksia suorittaa haluttua neljää laukkaa, kun kuski olisi vain osannut antaa olla. Se on hankalaa olla tekemättä mitään! Tämän tunnin videokoosteen halusin toteuttaa ääniraidallisena, joten en nyt selitä sen kummempia, annetaan videon selostuksineen hoitaa homma :)

En oikein tiedä, millaiset fiilikset minulle tästä tunnista jäi- sarja sujui ihan superhyvin, ja sen tuleminen oli joka kerta tosi sujuvaa ja helppoa meille molemmille. Linjalle suoritukset kuitenkin ailahtelivat laidasta toiseen, välillä tultiin pitkää viittä, välillä ahdasta neljää. Pillerissä ei ole missään nimessä mitään vikaa, mutta jostain syystä ei nyt oikein paikat tuolle linjalle ollenkaan hahmottuneet ja ratsastaminen ulos kaarteesta oli tosi tuskaisen vaikeaa. En minä ymmärrä yhtään, mitä siellä selässä haahuilin, en yhtään osaa analysoida noita omia ratkaisujani. Opettaja sanoi noiden viimeisten suoritusten jälkeen, että miksi ihmeessä otan ensin kauheasti kiinni, ja sitten ajan eteen? Eikä minulla ollut vastausta siihen, sillä en todella ymmärtänyt ajavani Pilleriä eteen, vaan halusin nimenomaan hidastaa sitä ja saada kauemmaksi okserista. Ihan tosi tympeää, kun tuli tehtyä noinkin suuria virheitä, mutta toisaalta jälleen kerran on todettava, että jos ei koskaan tekisi virheitä, olivat ne pieniä tai suuria, ei koskaan kehittyisi eteenpäin. Virheistä oppii, se on vaan pidettävä näiden tuntien jälkeen mielessä- ei pidä luovuttaa eikä masentua, vaan nyt ihan uudella innolla pusketaan vaan eteenpäin ja yritetään ensi kerralla uudestaan!
t. Zellma
om. Terhi Toikka
(C) Tia H.
Ensi kerralla voitaisiinkin esitellä teillekin uusin jengin jäsen, joten palaillaan taas pian! :)
Onko Sinulla ollut noita hetkiä, jolloin koitat tehdä jotain ihan muuta, mutta sitten teetkin toisin?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Tämän tunnin jälkeen en ole päässytkään Pillerin selkään, mutta jospa sitten kuun loppupuolella taas. Olisi kiva päästä korjaamaan noita tällä tunnilla sattuneita virheitä tuolla 17m linjalla, mutta katsotaan, mitä tulevat tunnit tuovat tullessaan. Minulla alkaa tosiaan päivystysviikko taas täällä Hinkulassa 14. päivä, jolloin en ehdi kuin iltapäivän ratsastuksiin, jos silloin vain heppanen riittää alle. Toivottavasti pääsen silloinkin kuitenkin ratsastamaan vastapainoksi tallihommille! :)
XOXO,
Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!