torstai 5. heinäkuuta 2018

Täällä ollaan taas!

Heippa!
Mitähän tähän nyt sanoisi. Koneeni päätti ottaa vähän vauhtia jostain hämärän rajamailta, ja leikki kuollutta muutaman viikon- kieltäytyen siis käynnistymästä, vaikka mitä tehtiin. Juuri tänään, kun olin jo luovuttanut ja päättänyt lähteä viemään konetta "lääkäriin", kokeilin vielä kerran tehdä hard reset-komennon ja sehän sitten virvoitti koneen. Liekö oli vain loman tarpeessa sitten... Mutta, halusin vain ilmoittaa, että täällä ollaan, kaikki elossa ja postauksia alkaa virrata ulos heti, kunhan saan jotain järkevää valmiiksi! :) On miljoonia tuntipostauksia julkaisematta, joten tiedossa on ainakin yksi koostepostaus, kisapostaus, kuvapostaus (sneakpeak tässä postauksessa!), MyDay ja vaikka mitä. Apua! Mutta, tämä on positiivinen ongelma- alan heti huomenna purkaa jonoa ja herätetään koneen lisäksi blogi takaisin eloon :)
(C) Victoria Graham // VG Photography
Me Pillerin kanssa pahoitellaan hiljaisuutta, mutta luvataan, että tätä kannattaa odottaa!
XOXO,
Siiri & Pilleri

6 kommenttia:

 1. Tuossa yhtenä päivänä mietinkin, että mihin horrokseen tämä blogi on oikein joutunut, mutta kone näköjään olikin päättänyt sanoa itsensä irti. Mahtavaa kuitenkin, että se toimii taas! Olenkin kovasti odotellut jo, että milloin tuleekaan uutta materiaalia tänne blogiin. Innolla odotan mitä kaikkea keksitkään meille lukijoille ja nämä uudet kuvat ovat kyllä ihan huippuja, mitä olen katsellut niitä Instagramin puolelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kone alkaa temppuilla todenteolla, mutta onhan se ymmärrettävää kun koneen ikä on lähempänä kymmentä, kuin viittä vuotta :D Hieman yskähdellen toimii, mutta kyllä tällä jo postausta kirjoittelee!

   Poista
 2. Kiva kuulla sustakin taas! :) Mikä ihme näitä tietokoneita vaivaa :D Mullakin on nimittäin aiheeseen liittyvä ongelma, kun en saa kovalevyni erästä kansiota auki, jonka takaa löytyvät about kaikki vuoden 2016 ja siitä myöhemmät kuvat.. Tosin tähän taidetaan jo kaivata sitä "lääkäriä" :D
  Mutta hei, innolla odotan näitä tulevia postauksia! :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano älä muuta! :D Toivottavasti apu ongelmaan löytyy sieltä konelekurilta, minä en ole vielä joutunut tätä sinne viemään, mutta lähellä on, kun taas takkusi :D Oivoi!

   Poista
 3. Mull on vähän sama juttu. Että ideoita ja postauksia on kyllä, mutta ei aikaa niiden juökaisuun... Pitäisi vielä puhelimentyhjennyspostauskin jossain vaiheessa julkaista. Mä odotan innolla että pääsen lukee sun tulevia postauksia.

  VastaaPoista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!