perjantai 1. kesäkuuta 2018

Toukokuun suosikit

Heippa, ja upeaa kesäkuuta kaikille!
Niin, nyt se kesä on vihdoin täällä, ihan virallisesti! Kesälomailijat viettävät ensimmäistä lomapäiväänsä, koululaiset nauttivat herätyskellon hiljaisuudesta, ja me Hingunniemen ykköset ollaan herätty ensimmäiseen kesätyössäopin aamuun. Mutta, jotta kesäkuun voi ottaa avosylin vastaan, on ensin hyvästeltävä toukokuu- tässä siis toukokuun parhaat palat!
Toukokuun....

touhukkain ratsastustunti
Istuntakurssi, kiitos!
Toukokuussa en päässyt käymään kuin kahdella ratsastustunnilla Rauhalahdessa, mutta molemmat olivat kyllä niin mahtihuippuja tunteja, ja vieläpä Pillerin kanssa esteiden seassa viilettäen, että korvasi kyllä kaiken menetetyn! :) Hingunniemessä ratsastin sen sijaan viikoittain, ja päällimmäisenä mieleen ovat jääneet koulutreenit Ruletin kanssa- kyllä se hevonen vaan on niin mahtihuippu! Mutta, koska ei koskaan tule olemaan Pillerin ohittanutta, on silti valittava toukokuun kivoimmaksi ratsastustunniksi lauantain 26.05 estetunti. Tunnista enemmän sitten omassa postauksessaan, mutta voisin vain sanoa tarvinneeni tuota tuntia juuri siihen paikkaan, juuri Pillerin kanssa, juuri silloin. Oli aivan mahtavaa! :)

timanttisin hevonen
(C) Tia H.
Hinkula:
Valinta oli helppo, Ruletti oli ehdottomasti Hinkulan mukavin hevonen toukokuun osalta! Ruletin kanssa päästiin treenaamaan KN Specialia, ja opin tämän kanssa niin paljon niin lyhyessä ajassa, etteivät sanat oikein meinaa riittää. Rakastuin Rulettiin ihan täysin, ja on tosi iso harmi, etten syksyllä pääse sen kanssa jatkamaan- mutta en voi olla kuin kiitollinen tästä ajasta, mitä sen kanssa sain <3 Upein hevonen, johon olen hetkeen törmännyt.
(C) Eevi
Rauhalahti:
Tämä valinta tuskin yllättää ketään, ja enhän minä toukokuussa muilla Rauhalahden hevosilla ratsastanutkaan ;) Mutta on tähän oikein hyvät perustelutkin, Pilleri oli molemmilla tunneilla ihan superhyvä, parempi kuin hetkeen- joten kyllähän poni tittelinsä tälläkin kertaa ansaitsee, aina :)<3

tyynein postaus

Pennin pyörittäjä - Villiponin laidunpäivä
Toukokuussa tykkäsin eritoten katsella hevosten ja ponien ensimmäisiä laidunmaistiaisia, ja Pennihän se osasi ottaa sen huvin ja hyödyn irti moisesta tapahtumasta- käy lukemassa, jos et vielä ole käynyt! :) Älkää antako otsikon hämätä, sillä valitsin tähän tarkoituksella sanan "tyyni"- ja sitähän sitä pitää lomalla ollakin!

tuumaileva kommentti
Kuukauden kommentista haluan kiittää Ainoa! :) Ihanaa saada positiivista ja rakentavaa palautetta, ja Aino kommentoi miltei jokaiseen postaukseen aina yhtä iloisesti ja meidän jengiä kannustaen. Iso kiitos Aino Sinulle siitä, kun jaksat meitä tsempata! <3

taidonnäyte
(C) Tia H.
Toukokuussa miltei lukitsin vastauksen, että kyllä minä olen kouluratsastaja. Pillerin kanssa toki aina ja ikuinen kenttäratsastaja, mutta noin niinkuin muuten- ehdottomasti kouluratsastaja. Jotenkin en koskaan ajatellut tämän päivän koittavan, mutta niin siinä nyt vain on päässyt käymään. Minä tosissaan nautin siitä pikkutarkasta, pirullisesta arvostelulajista!

tärkein kuva
Ikuistus täydellisellä hetkellä- molemmat hymyillen, onnistuneen estetunnin jälkeen <3

luetuin postaus
Venäläistä Rulettia?
Toukokuussa eniten kansaa kiinnosti ensimmäinen Ruletista julkaistu postaus! Tämä keräsi neljässä päivässä sata katselukertaa, ja olikin ensimmäinen julkaistu postaus ulkoasuremontin jälkeen. Mukava, kun teitä kiinnostaa koulun hevoset ja tykkäätte lukea myös meidän menosta- vaikka tottakai me kaikki tykätään Pilleristä ihan eniten? ;) Upea nähdä, että blogiin virtasi kävijöitä, vaikka remontti kestikin suunniteltua kauemmin- kiitos, kun seuraatte meidän menoa ja vuorovaikutatte! :)

tykätyin IG-kuva
IG:n kuvaupotus ei nyt jostain syystä suostunut toimimaan, mutta tehdään näin! Toukokuussa eniten tykkäyksiä, 136 kappaletta, keräsi tämä toukokuun alussa julkaistu kuva. Tästä kuvasta lähti liikkeelle myös blogin ulkoasuremontti, jonka teemaksi valittiin ilta-aurinko ja onnistumisen ilo! Mielestäni tämä kuva on aivan ihana ja siihen on tallentunut jotain aivan erityistä taikaa <3

Joko Sinulla alkoi kesäloma?
Millä sanalla tiivistäisit toukokuun?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Tervetuloa kesäkuu! :)
XOXO,
Siiri

8 kommenttia:

 1. Olipas taas kiva koostepostaus menneestä kuukaudesta! Näiden perusteella sun toukokuu kuulostaa oikein mielenkiintoiselta :)

  Mulla alkoi kesäloma jo pari viikkoa sitten ja nyt suuntaankin kesäkuuksi kesätöihin :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toukokuu oli kyllä ihan mukava kuukausi, mutta toivotaan heinäkuusta sitten sitä vuoden parasta kuukautta!
   Tsemppiä kesätöihin! :)

   Poista
 2. joutuuko Ruletti monttuun? mut kiva postaus kyllä :) näitä hevosalan blogeja on kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei joudu, vaan jatkaa työskentelyä vanhemman opiskelijan kanssa. Kiitos :)

   Poista
 3. Voi että, kiitoksia maininnasta, ai että mä yllätyin positiivisesti kun mä nyt en niin järin aktiivinen ole kuitenkaan ollut! Kiitos :)

  Mutta tiivistäisin oman toukokuuni sanaan laiskimus... Olen ollut hyvinkin aikaansaamaton ja toivon, että parannan tapani kesäkuussa :'D luvan kanssahan saa olla laiska.. Helteellä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, postauksesi piristävät aina päivää- tuli niitä harvemmin tai aktiivisemmin! :) Haha, no toivotaan- mutta saahan kesällä ottaa rennostikin! :)

   Poista
 4. Taas vaihteeksi Super hyvä postaus! Tykkäsin todella paljon, kun tässä oli jotenkin todella rento fiilis ja tämän jaksoi lukea oikein hyvin loppuun, sillä tekstit olivat juuri sopivan mittaisia tällaiseen postaukseen. Ja oli muuten kiva yllätys nähdä oma nimenikin tässä postauksessa. Todella kiva kuulla, että kommentit miellyttävät ja tsemppaavat teitä! Tämä siun blogi on niin kiva, että kyllähän tänne jaksaa aina tulla lukemaan sekä kommentoimaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, ihana kuulla että postaus miellytti! :) Olit mainintasi ansainnut, kommenttisi piristävät aina päivää! :)

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!