keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Kevään viimeiset suosikit

Ihan vaan, että saadaan postaukseen keväinen (hehe, syksyn kuva) kansikuva, tässä dressage-Pallero!
Moikka!
Maaliskuun suosikit taas jäi jonnekin, mutta ehkäpä maaliskuun kiireet ovat osasyynä siihen. Mutta, jotta maaliskuukin tulisi eriteltyä, tehdään maalis- ja huhtikuulta yhteiset suosikit- kevään viimeiset suosikit! :)

Kuluneen kevään...

Hauskimmat hepat
Hinkula: Golden Roulette "Rulla"/"Ruletti"
Rullalla pääsin pari kertaa menemään tässä kuluneiden kuukausien aikana, ja en voi oikeastaan sanoin edes kuvailla, miten hieno treenikamu Rulla on. Kokenut ja mahdottoman viisas, ja siksi juurikin aivan huikea. Ei päästä helpolla, mutta kun saa ruunan ratsastettua läpi, ei kyydissä voi kuin ihmetellä pappahepan voimakkuutta ja näyttävyyttä! On ehdottomasti upeimpia ilmestyksiä, mitä olen koskaan ratsastanut. Pakkohan se on papasta saada jotain liikkuvaa kuvaa, että tekin näette Ruletin koko komeudessaan! :)
Rauhalahti: Pirelli, "Pilleri"
Kaksi voittoa kaksista kisoista selittää mielestäni aika tyhjentävästi tämän valinnan- Pilleri on kehittynyt ihan hirveästi lyhyessä ajassa, ja meidän meno ratsukkona on sujuvampaa kuin koskaan aiemmin! En voi olla kuin ylpeä ja onnellinen, maailman paras poni <3

Riemukkain ratsastustunti
Ensimmäisenä on mainittava koulutunti Pillerillä 31.03, joka oli meidän tasaisin suoritus tähän mennessä koulupuolella. Pilleri oli tyytyväinen ja kevyt koko tunnin läpi ja tehtävät onnistuivat hyvin, ei ole oikeastaan mitään valittamista! Olihan se vasen laukka taasen melko työlästä ja jäykkää, mutta poni kuitenkin parani ja tehtäviä niinkuin pitikin, vaikka rentous katosikin ajoittain. Muuten kaikki sujuikin melko mallikkaasti ja tunnista jäi hurjan hyvät fiilikset! :)
Vikat treenit ennen kisoja oli tänään ja meni ihan hyvin, perusvarmaa suorittamista ja sitähän me haetaan! Pilleri oli jopa vähän laiska ja sitä sai videolla näkyville esteille ihan raipalla muistuttaa etenemään 😝 Mutta kyllä Pilleri ihan hyvin laukkasi, tykkään vaan itse enemmän siitä, että se imee voimakkaasti esteille ja hyppyä saa odottaa, kuin siitä että sitä pitää potkia etenemään kohti esteitä. Näitä päiviä Pillerillä on onneksi aika harvoin ja uskon, että kisapäivänä kaasu löytyy taas liiankin hyvin 😂💪 Tänään ei Pilleri pudottanut yhtään estettä ja hypättiin kisakorkeutta 🎉🎊 Ihan hyvä mieli jäi ja Pilleri vaihtoi taas laukat tosi hyvin, joten jospa saataisiin kisoissakin sitten taas rata ilman yhtäkään vastalaukkaa! 🐴🔥 #paraspilleri #esteratsastus #myboy #mybestie #mylove #showjumpers #showjumping #ratsastus #equestrian
Henkilön Trust is about us (@trustisaboutus) jakama julkaisu
Toisena sitten täytyy mainita estetunti Pillerillä 16.03, jolloin hypittiin vähän kisakorkeudessa tehtäviä. Pilleri oli aika laiskalla tuulella, mutta suoritti kuitenkin niin näppärästi ja kuunteli joka sekunnin, ettei tätä tuntia voi olla mainitsematta! Niin näpsäkkäästi vaihtuu laukat ja kaikki tikut pysyy kannattimillaan- sehän on melkein esteratsastusta jo se! 

Pysäyttävät postaukset
Kevään lempparipostaukset tuli kuin apteekin hyllyltä tällä kertaa, enkä oikeastaan koe tarvetta selittää näitä sen kummemmin- erilaisia, mutta yhtä vahvoja postauksia jokainen!
Porkkanan voimalla!: Elämä jatkuu

Pennin Pyörittäjä: Näkökulma: kaksijalkaisen kaverin palveluksessa

Ride love laugh: Rink ja tappajalinnun paluu

Kisailevat kuvat
(C) Ida Tikkanen
(C) Ida Tikkanen
Kun on käsittelyssä kaksi kuukautta, niin onhan vain soveliasta valita... kolme kuvaa? :D Paras Pilleripallero <3

Kaunis kommentti
Kevään aikana on tullut kymmeniä aivan ihania kommentteja, ja erityisesti ilman käsiä-estetunti herätti myös teissä lukijoissa positiivisia tunteita ja näytitte ne kommenttiboksin puolella! Erityiskiitokset siis Sanni, Matzu, Aino, sekä Pauliina, teidän kommentit ansaitsee kevään kunniamaininnan! :)

Hurjin haaste
Haastavinta kevään aikana on ollut opiskelu ja sen tasapainottaminen muun elämän kanssa. Ymmärtää taas, miten mahdottoman lyhyt aika yksi viikonloppu on. Miten mahdottoman pitkä aika kaksi viikkoa on. Miten paljon pitäisi saada lyhyessä ajassa aikaan, ja miten vähän sitä onkaan oikeastaan saanut aikaan pitkässäkään ajassa. Ensi lukuvuoden teema tulee ehdottomasti olemaan ajanhallinta, sillä ei siitä tule mitään, että aloittaa jonkin tehtävän, mutta sitten viimeisenä päivänä ennen deadlinea viimeistelee työnsä ja antaa niiden pyöriä tekemättöminä viikkokausia, kunnes se deadline viimein saapuu kolkuttelemaan nurkan taakse- hyvä esimerkki tuo blogissa jo aiemmin mainitsemani kustannusarvio, joka ei oikeasti ollut vaikea, eikä millään lailla edes työläs tehtävä, mutta silti sitä ei vaan meinannut saada tehdyksi ennenkuin palautuspäivä koitti ja "pakko oli". Tekisi vain tehtävänsä pikimmiten ja kunnolla loppuun saakka, niin ei tarvitsisi stressata kasaantuvia tehtäviä- tekisi vaikka viikon sisään tehtävän saamisesta, niin ei varmasti olisi sellaista kauheaa läjää tehtäviä tekemättömänä. Laiskuus on kyllä suurimpia virheitä, mitä voi elämässään tehdä :p

Ohjaava oivallus
Kevään aikana, kun pääsin ratsastamaan Rullalla pari treenikertaa, ymmärsin taas ratsastuksesta niin paljon enemmän. Ymmärsin ja tunsin, mitä "jalalla kohti tuntumaa" tarkoittaa. Ymmärsin, miten suuresti istunta voi vaikuttaa herkkään hevoseen ja miten pelkällä istunnalla voi saada suuriakin liikkeitä aikaan. Näen itseni taas kokeneemmin silmin ratsastajana, ja osaan taas liikahtaa pienenpienen askeleen eteenpäin kohti virheettömämpää suorittamista. Hittolainen, minustahan tulee kouluratsastaja!

Tykätyin IG-kuva
Kevään tykätyin IG-kuva oli tällä kertaa huhtikuun kisoista ponkaisu (133 tykkäystä), ja kyseinen kuva olikin myös omia lemppareitani! :) Silti vähän yllätyin, sillä julkaisin aika paljon kaikenlaista, ja tämä on kuitenkin aika "peruspäivitys" erikoisempienkin kuvien joukossa- mutta kuva on kyllä onnistunut ja siinähän näkyy meidän edustustamineetkin hyvin ;) Ihana, kun tekin tykkäätte Pilleristä!

Mikä fiilis kevään loppumetreistä? :)
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Kesäistä viikonloppua kaikille, oma viikonloppuni alkaakin jo huomenna kun pääsen vihdoin kotiin ja Pilleriä morjestamaan! :) Parasta! <3
XOXO,
Siiri

8 kommenttia:

 1. En näköjään ole pitkään aikaan kommentoinut blogiisi, joten tehdäänpäs siihen muutos! :) Mutta siis, sulla vaikutti kyllä olevan todella mukava kevät! Itselleni kevät 2018 on ollut ehkä paras kevät ikinä! (milloinkohan olen viimeksi lopettanut näin monta lausetta huutomerkillä... :D)

  https://sanniequestrian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät oli kyllä mukava, vaikkakin myös osittain aika rankka- mutta mikä ei tapa, niin sehän vahvistaa! :) Huippujuttu, toivotaan, että kesäsi on vähintään yhtä mahtava! :)

   Poista
 2. Oi kiitos <3 Kiva postaus kuten aina ja toi "tykätyin ig-kuva" on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 Kiitokset, myöskin kuvan päätähti Pallero kiittää! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja ihanan positiivinen postaus taas kerran, näitä on niin ilo lukea - kuten kaikkia sun postauksia! <3

  VastaaPoista
 4. Ohho, olipas kiva nähdä omakin nimi postauksessa! Mukava kuulla, että kommenttini ovat olleet positiivisia päivän piristäjiä! Siun blogia on kyllä ihana lukea, joten tässä jaksaa todellakin kirjoitella kommentteihin ajatuksia postauksesta. Tämäkin postaus oli oikein kiva, eikä ollenkaan haitannut, että tässä oli kaksi kuukautta yhdistettynä.

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa, kun kommentoit niin aktiivisesti ja aina niin kannustavaan sävyyn! :) Kanssasi on mukava jutella!
   Mukava kuulla, että tykkäsit postauksesta, kiitokset kauniista sanoista! :)

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!