keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Ovesta vai ikkunasta?

Pilleri parin viikon takaisella estetunnilla- kyllähän se puomi nyt oli ihan pakko loikata :D
(C) Johanna
Moikka, pitkästä aikaa!
Työssäoppimisjakso alkaa olla loppusuoralla, ja työpäiviä on jäljellä enää 15, jota tauottaa yksi viikonloppuloma. Aikamoistahan tämä on ollut, ratsastamaan pääsin vasta tammikuun puolella, joten ensimmäinen kuukausi työssäopissa meni kutakuinkin reenaamatta, mikä oli kieltämättä pettymys. Yllättävän vetämättömäksi tämä jakso on kuitenkin olon tehnyt, vaikka itse työnteko sujuu hyvin ja olo ei ole erityisen väsynyt hommia tehdessä, mutta lomalla ei tule kyllä muuta tehtyä kuin röhnötettyä sohvalla- aikaiset aamut eivät ole minua varten ja iskevät aika ikävästi aina univeloillaan sitten jälkeenpäin :D Blogiahan tämä työputki verotti tosi paljon, mikä kyllä harmittaa, mutta toisaalta aavistelin tätä jo etukäteen, ja toivon että tekin ymmärrätte, että kun on väsähtänyt niin päiväunet vievät voiton, vaikka kirjoittaminen kivaa onkin. Pahoittelen kovasti tätä blogin jatkuvaa on-off päivittelyä, mutta tilanne vain on omalta kohdaltani sellainen, etten oikein parempaan ole pystynyt :/ Siksi rupesinkin miettimään, onko blogin jatkaminen miellekästä lukijoille tai minulle- riittääkö se oikein kenenkään mielenkiinnon ylläpitoon, että postauksia tulee jossain kuussa pyöreät nolla ja joissain sitten kuusi. Välillä monta viikossa, välillä yksi kuussa. Jos itse lukisin omaa blogiani lukijan roolissa, alkaisi minua kyllä jo ärsyttää tämä epäsäännöllisyys- ja kaiken kruunaa se, että pitkät, paljon materiaalia sisältävät tuntipostaukset, jotka ovat tämän blogin sydän ja sielu, ovat kuolleet sukupuuttoon. Mennäkö siis ovesta, jossa lukee "ulos", vai koittaisinko hypätä ikkunasta vielä takaisin sisään ja jatkaa mahdollisuuksien mukaan päivittelyä, olkoon vaikka sitten tätä säännöllisen epäsäännöllistä tahtia?
Rasmus joulukuussa, oli superkiva <3
Olen aika pettynyt tähän omaan aktiivisuuteen, pitäisi vain kirjoittaa, eikä se nyt niin paljoa voimia vie. En kuitenkaan tunnistaisi tilanteessa minkäänlaista motivaatiopulaakaan blogia kohtaan, vaan ennemminkin ihan puhdasta väsymystä. Rakastan bloggaamista, rakastan teitä lukijoita ja teidän palautetta. Tänne voi kirjoittaa ne ilot ja surut tunneista, ja se nopeuttaa epäonnistumisten käsittelyä ihan valtavasti. Tänne voi hehkuttaa Pilleriä kyllästymiseen asti (vaikka eihän Pilleriin voi kukaan koskaan kyllästyä!), ja seurata meidän kehittymistä ratsukkona postaus postaukselta. On ihana palata itsekin vanhoihin postauksiin ja nähdä, miten paljon olen tullut eteenpäin. Olisi ihana saada kertoa teille minun ja Rollen matkasta kohti koulunäyttöjä, kaikista haasteista ja niiden voittamisesta. Ettekä ole vielä edes nähneet meidän kisalookkia! Tarina on kesken, enkä haluaisi, että tämän päiväkirjan viimeinen kirjaus on 17.01.2018.

Mitä Sinä olet mieltä- jaksatko seurata blogia, vaikka en voi luvata viikottaisia postauksia?
Vai olisiko parempi palata blogimaailmaan vasta sitten, kun postauksia saa oikeasti tehdyksi? 
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Olo on oikeastaan jo parempi, kun sai edes tämän tänne kerrottua, hengissä ollaan ja kirjoittaminen oli jälleen puhdistava kokemus. Eihän tämä tässä vielä ole, ei todellakaan- vielä me tavataan, ennemmin tai myöhemmin, lupaan sen. Tekisi oikeastaan mieli kirjoittaa ratsastuspostaus heti!
XOXO,
Siiri

14 kommenttia:

 1. Ompas kiva tää ulkoasu! :) Ymmärrän täysin tuon syyn, ettet ole postannut. Mulle ainakin riittää tämä silloin tällöin päivittelykin, melkein jopa parempi niinpäin kuin se, että postaisi joka päivä, tai näin ainakin itse sanoisin! Postaile silloin kun jaksat, niin postaukset pysyvät tarpeeksi mielenkiintoisina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara teki kyllä hyvää työtä muuntaessaan syksyn ulkoasun talviseksi! :) Animaatiota me yritettiin vielä vääntää, mutta se nyt jäi vähän vaiheeseen- ehkä sitten kesän ulkoasuun :'D Tämä on kyllä kiva ja tykkään noista kuvista jotka valittiin tähän :)
   Joka päivä ei ole millään resursseja postata, haha, joten siihen ei pelkoa ;) Olisi ihanaa asettaa tavoite postata kerran viikossa, mutta toisaalta sitten olisi kauhea stressi, jos ei ole postannutkaan. Koitan siis pitää sen sellaisena hiljaisena toiveena, ja olen toki iloinen jos se toteutuu! :)
   En blogimaailmasta ole katoamassa, vaikka välillä siltä vaikuttaisikin :P En lähde kulumallakaan! ;)

   Poista
 2. Kiva, kun kirjoittelit tänne taas uudelleen! Minua itseäni ei ainakaan haittaa, vaikka postauksia ei tulisikaan viikoittain. Ymmärrän, että sinulla on kiirettä ja väsymystä, sillä sitä samaa tuntuu olevan meillä muillakin ja mielestäni on oikein hyvä vaihtoehto, että postaat silloin, kun oikeasti jaksat! :)

  Siun blogia on ollut todella kiva seurailla, kun kirjotat niin hyvää ja sujuvaa tekstiä! Toivoisin todella, että jatkaisit bloggaamista, vaikkapa aktiivista epäaktiivisemmin. Kiva kumminkin, että kävit kertomassa, mikä on tilanne ja minkä vuoksi et ole kirjoitellut blogiin! :)

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olla takaisin :) Mukava kun pysytte mukana matkassa, vaikka päivittelyä olisikin vähemmän- kiitos <3
   Olette te vain ihania! :)<3

   Poista
 3. Tietenkin jaksaisin seurata tätä blogia, vaikkei postaustahti olisikaan kauhean säännöllinen! Tee kuitenkin miten itse koet parhaaksi. Mutta joka tapauksessa, blogisi todellakin on yksi lemppareistani :)

  https://sanniequestrian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla, kiitokset! :) Kyllä minä täällä blogimaailmassa ehdottomasti pysyn, ja koitan ilmoitella itsestäni tasaisin väliajoin, oli se sitten pari kertaa kuussa tai jopa viikoittain! :)

   Poista
 4. Kyllä näitä postauksia aina jaksaa odottaa, varsinkin nyt kun en itsekään kovin aktiivisesti kirjoittele! Kyllä sen huomaa että hevosblogit ovat kovasti hiljentyneet, itsekin kirjoittelen todella paljon vain lifestyleblogia...

  Mutta nämä satunnaisetkin postaukset piristävät aina kun saa taas kuulla vähän teidänkin kuulumisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosblogit kokee tämän taantuman kyllä joka vuosi, kun maneesiolosuhteet tekee kuville hallaa ja kuvaajien saaminenkin on työlästä- harmittelen sitä, ettei itselläni kyse ole todellakaan materiaalien puutteesta, vaan puhtaasta aika- & energiapulasta, joten kivat matskut menee ihan harakoille :(
   Kiitos, kiva kuulla että pysyt kelkassa myös hiljaisempien jaksojen yli- arvostan! <3

   Poista
 5. Ohi postauksen aiheen, kävin joskus aijemmin katselmassa blogiasi enkä silloin oikein kiinnostunut itse liittymään seuraajaksi hyvin pitkälti ratsastuskoulublogin seuraajaksi. Nyt kuitenkin täytyi itsekkin liittyä jo pitempään kuitenkin instagramin puolella seuranneena hinkula jutut ovat nostaneet omalla kohdalla mielenkiintoa ihan eri tavalla :). Kiva blogi sulla oli jo aijemmin, mutta nyt ehkä entistä mielenkiintoisempi, vaikka postauksia ei niin aktiivisesti tulisikaan. Se täytyy myös vielä sanoa, että sulla on super ihana asenne ollut aina näihin some juttuihin ja myös ratsastukseen, olet aina niin aurinkoinen ja tsemppaava :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, kiva kuulla! Juuri tulikin postausta nimenomaan Hinkula-aiheesta :) Kiitokset! Yritän nähdä valoa niissä risukasoissakin, eihän sitä elämää muuten hymy huulilla eläisi! :)

   Poista
 6. Kyllähän täällä jaksetaan seurailla, vaikka postaustahti olisikin vaisumpi! On kuitenkin tärkeää, että oma mielenkiinto pysyy ja näkyy teksteissä :)

  Hienosti muuten saitte tätä ulkkaa muuteltua! Tykkään :D Ja muutenkin, älä lopeta tätä ainakaan kokonaan, kuulut mun listaykkösiin näistä blogeista mitä jaksan lukea! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano elä muuta, olen samaa mieltä- turha väkipakolla kirjoittaa, kun se näkyy myös ruudun toiselle puolelle :) Kiitos paljon! :)
   Saara sai kyllä kivasti alkuperäisen ulkoasun säilyttäen talven saapumaan tänne blogiin, itsekin tykkään! :) kohtahan tätä tosin saa päivittää sitten keväiseen ja kesään.. :D

   Poista
 7. Aivan ihana ulkoasu! Minä ymmärrän hyvin tuon sinun kiireen, olen sitä mieltä että kirjoittelet juuri silloin kun sinusta siltä tuntuu! Itse ainakaan en ehdi ihan joka päivä postauksia seuraamaan, sinänsä siis myös ainakin omalta kannaltani vähän harvemmin on parempi ;)

  Oma blogi on ollut nyt taas yli kuukauden hiljaisena vähän ikävämmistä syistä, joita tänään aloin blogissa jo hieman avaamaan... :(

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sitäpä juuri, ei kannata väkipakolla koittaa kirjoitella, kun ei siitä silloin mitään hyvää ainakaan seuraa :)
   Oivoi, tsemppiä <3

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!