keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Julkkisheppa tuli taloon!

Arvaatko, kenestä on kyse?

Normipostausta tulee piakkoin, vaikka sitten ilman videota- viisi kertaa olen yrittänyt ladata videokoosteen Youtubeen, ja aina tulee joku virhe tai muu häikkä latauksen aikana, eikä se sitten päädy Youtubeen saakka. Argh, hermo menee- seuraavan viikon ajan olen kuitenkin päikkäämässä (=tallipäivystyksessä, tallityössä) ja silloin saatavillani on koulun langaton nettiyhteys, joten josko se sitten tulisi perille ja saisin tännekin sitten edes jotain näkyville! :)

 Minkälaiset postaukset nostaisivat mielestäsi blogin parhaiten takaisin elävien kirjoihin?
Normaalit tuntipostaukset, josta blogi oli ennen koulun alkua tehtykin, vai jotain aivan muuta?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)
Minä jätän teidät tänne arvuuttelemaan, kuka julkkis meille on tänne saapunut, ja lähden itse pelailemaan sählyä muiden luokkien kanssa vielä näin yömyöhällä kymppiin asti- huomenna voi klo 06.40 herätyksen soidessa vähän väsyttää, ja vielä enemmän perjantaina klo 05.40, mutta eiköhän nämäkin velat tule kelattua monilla, monilla päiväunilla tässä viikon mittaan ;) Pikaisiin kirjoittelemisiin taas, pitäkää sormet ristissä, että video latautuu seuraavalla yrittämällä ja saan postauksen vihdoinkin julkaistua ja heräteltyä blogiakin takaisin elävien kirjoihin! :)
XOXO,
Siiri

12 kommenttia:

 1. Ihan perus tuntipostaukset ovat mielestäni todella kivoja! Luin juuri melkein kaikki vanhatkin postaukset, ja liityin lukijaksi! Olisi todella kiva jos kävisit kurkkaamassa minunkin blogini -> https://sanniequestrian.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kun en ole pitkään aikaan katsonut kommentteja- joten pahoittelut, että vastaus kesti! :)
   Vautsi, kiitoksia! Ihana kuulla :) Menenpä heti tsekkaamaan sunkin blogin! :)

   Poista
 2. Voihan Pämppis <3

  Mun pitää paremmalla ajalla raapustella viestiä liittyen sun opintoihin (heh, ai kuinka niin kevään haut ahdistaa jo valmiiksi). Kerran sen kirjoitin jo mut eipä lähtenyt eteenpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! No mutta onneksi sait minut facebookissa kiinni, eikä ne viestit enää kadonneet mihinkään! ;)
   Pämppis on huippumies! :)

   Poista
 3. Champpihan se siinä! B) Itteni mielestä tuntipostauksia on kiva lukea, varsinkin kun niissä on noin paljon hyviä kuvia sekä teksti on laadukasta. Tosin, erilaisia luovuudenpuuskista tulleita kirjoituksia, hieman taiteellisempia kuvia, erilaisia haasteita sekä erilaisia tapahtuma/myday postauksia olisi kiva lukea :) Eikä tarvitse välttämättä liittyä edes hevosiin, mutta tuossa muutama ehdotus joka nousi ensimmäisenä mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein arvattu! :)
   Kiitos ehdotuksista! Minulla on ihan ikävä normaaleja tuntipostauksia, kun en ole niitä piiiiitkään aikaan kirjoittanut- osaankohan enää?! :D Ne ihan peruspostaukset ovat varmasti ensimmäisenä listalla kunhan tästä vauhtiin taas pääsee, mutta ehkäpä sitä joku päivä kuvaisi sitten mydayta taas, jostain mielenkiintoisesta päivästä tai jotain muuta vähän erikoismaustetta keksisi tänne blogiin! :)

   Poista
 4. Tämähän on ihan helppo arvata, kun olet kertonut jo, mutta olisi se muutenkin helppoa :D Ei tuosta päämerkistä pysty kukaan erehtymään!
  Itsekin pitäisi alkaa blogia herättelemään jotenkin eloon. Hirveästi olisi kaikkia ideoita, mutta ei vain lähde niin ei lähde! Jos sitä oikeasti alkaisi aivotkin heräämään jonkin asteisesta koomasta tähän maailmaan.

  Toivottavasti saat videon ladattua piakkoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä totta, Champ jää tosi hyvin mieleen tuon merkin takia- eikä siitä kyllä muutenkaan voi erehtyä kun sen on kerran nähnyt että kuka se olikaan! ;)
   No mut hei kohtalontoveri, täällä me kuitenkin ollaan ja kovasti yritetään, joten pojot jo siitä kotiin! ;)

   Poista
 5. Onko toi?! Ei se voi olla!!! Senhän pitäisi olla Saksassa!!!??? EIhan toi ole Champpi!!?? Näyttää ihan Pämppikseltä... O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se Champ! :) Champ muutti Saksasta takaisin tänne Suomeen ja on viihtynyt ihan hyvin meillä Hingunniemessä opetusheppana :)

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!