perjantai 14. heinäkuuta 2017

Sielunveljiä

Hugo
Moi!
Vihjailin, että loppuviikosta tapahtuu jotain jännää, ja nyt voidaan vihdoin paljastaa, mitä! Olen tosiaan matkustanut torstaina Lappeenrantaan, ja Saaran luokse. Saaran voi jotkut tuntea Ohjaksissa-blogista, ja täällä olenkin nyt bloggauksen ja hevostelun merkeissä! Olemme täällä Saaran luona vielä maanantaihin saakka, jonka jälkeen lähdemme yhdessä Kuopioon ja Saara on meillä vielä kaksi yötä, jonka jälkeen palaa takaisin Lappeenrantaan. Me ollaan keritty jo kuvata hieman mönkään mennyt MyDay, jonka julkaisua vielä vähän mietitään, sillä materiaali jäi kovin köyhäksi, kun unohdettiin kuvata :D Mutta meiltä saisi nyt toivoa postauksia, joita voitaisiin tehdä yhdessä! Hevosystävinä meillä on täällä päässä Saaran hevoset Hugo, Maya ja Linnea, joiden kanssa voidaan puuhailla kaikenlaista- sana on siis vapaa, kaikkea saa ehdottaa! :) Kuopiossa käymme taas Rauhalahdessa tunnilla, mutta myös Kuopion päähän saa ehdotella postausideoita, jos haluatte jotakin erikoisempaa myös Rauhalahdesta nähdä :)
Linnea
Maya
 Tarkempia kuulumisia tuleekin ehkä sitten illalla myöhemmin, tai huomisissa! Mutta "kunnon postausta" odotellessa, voisitte ehdotella niitä toivepostauksia! :) Ollaan ajateltu kuvata newly friends- "haaste", sekä MyDayta. Eli jos on jotain kuvapostaus-ideoita, tai vaikka muita haasteita, niin heittäkää pian kommenttia, niin me toteutellaan niitä parhaamme mukaan! :)

Katselisitko mieluummin videopostauksia vai kuvin ja tekstein toteutettuja postauksia Lappeenrannan vierailustani? Heitä ideoita! :)
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :) 

XOXO,
Siiri

8 kommenttia:

 1. Vähänkös kiva kuulla, että säki oot eksyny tänne Lappeenrantaan! Pitäkääs hauskaa! :D

  Olis kiva, jos tekisitte ääniraidallisen videon, jossa toinen selittää toisen tekemisiään esim. sie voisit selittää miten hevonen varustetaan, kun lähdetään kärryjen kanssa maastoon ja Saara olis tehnyt nää ja videoinut. Tai sitte jotai muuta vastaavaa!

  Sellanen kuvapostaus vois olla kiva, jossa teillä on molemmilla kuvia ja niille kuville on joku tarina. Ja se toinen tietää vaan sen tarinan. Toinen kumpi tietää sen tarinan näyttää sen kuvan ja se kumpi ei tiedä sitä, niin keksii sille uuden tarinan ja sen uuden tarinan alle voisi laittaa sitten sen oikean vanhan tarinan!

  Tuossa nyt muutama idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut tosi hauskaa! :) Ollaan mekin kuin sielunsiskoja!
   Kiitos ideoista, pistetään korvan taakse jos kerittäisiin tässä vielä toteuttaa! :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja hienoja kuvia. En nyt vielä saa mitään ideoita päähäni...

  VastaaPoista
 3. Videopostaukset voisivat olla kyllä kivaa vaihtelua! Munkin pitäisi toteuttaa tämmöinen yhteistyöjuttu yhden mun blogikaverin kanssa, toivottavasti onnistuu vielä tämän kesän aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me koitetaan tehdä niitä! :) Tee ihmeessä, tämä on kyllä ollut tosi hauskaa ja on paljon kivempi tehdä postauksia yhdessä!

   Poista
 4. Mieluusti katselisin molempia, niin videoita kuin tekstiäkin :D Ja tehkää ihmeessä tuo newly friend - 'haaste' ja myday, kuulostaa kivalta. Lisäksi joku videopostaus tallilta olisi kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saadaan kivoja postauksia aikaan! :)
   Newly friend on kuvattuna, toivottavasti kerittäisiin vielä huomenna jokin toinenkin haaste kuvata! Videopostausta tallilta tehdään todennäköisesti myös :)

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!