sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Huhtikuun suosikit!

Moikka!
Pahoittelut taas hetken hiljaisuudesta, mutta täällä sitä taas ollaan! Lupasinkin juttua huhtikuun suosikeista, kun taas eletään toukokuun ensimmäistä viikkoa, joten täältä pesee- tämä onkin jo kuudes kuukauden suosikit- postaus, joten onko teille noussut mieleen jotakin, mitä haluaisitte näihin postauksiin lisätä, tai olisiko jokin kategoria, jonka haluaisitte ottaa pois? Kehitysideoita saa laittaa tulemaan kommenteissa, jos sellaisia on mielessä! :) Mutta, pidemmittä puheitta, tässä olisi huhtikuusta mieleeni jääneitä hetkiä ja hevosia!

Huhtikuun....
(C) Amanda, iso kiitos! :)
huikein ratsastustunti
Huhtikuussa oli monta mukavaa ratsastustuntia, mutta ensimmäisenä mieleeni tuli 26.04 keskiviikon rataharjoitus. Tuolloin hypättiin meidän ekat 90cm esteet osana ratoja (mm. 90cm nouseva okseri!), ja niistä jäi kyllä superhyvät fiilikset ja ihan mahtava itsevarmuus meille molemmille kuun lopun kisoihin. Erityisen mahtavaa siinä tunnissa oli kuitenkin se, että Pilleri todisti jälleen olevansa enemmän, kuin useimmat siitä uskovat- kyllä se oikeasti pystyy ihmetekoihin ja vielä enempäänkin, kun sille vaan antaa mahdollisuuden ja uskoo siihen itse. Pidän kulunutta huhtikuuta oikeastaan yhtenä tärkeimmistä virstanpylväistä tällä meidän matkalla, sillä ylitettiin itsemme niin monta kertaa, ettei riitä sormetkaan laskemaan ja meidän yhteistyö kehittyi oikein kohinalla taas eteenpäin!
(C) Milla, iso kiitos! :)
hurmaavin hevonen
En huhtikuussa tainnut ratsastaa kellään muulla, kuin Pillerillä, joten valinta lienee ilmeinen- ja vaikka olisinkin ratsastanut muilla hevosilla, olisi Pilleri silti varmasti ansainnut tittelinsä myös tältä kuukaudelta. Pilleri vaan taas venyi tilanteessa kuin tilanteessa paikkaamaan kuskinsa mokailua, ja ehkä sillekin kertyi huhtikuussa oikein iso annos itsevarmuutta, kun monet jutut, niin helpot kuin vaikeatkin, onnistuivat tosi hienosti! :)

hersyvin postaus
Ensimmäisenä haluan mainita Saaran blogista löytyvän In memories- postauksen. Postaus on listalla eritoten siksi, että se kosketti minua hyvin henkilökohtaisella tasolla viimeaikaisten tapahtumien vuoksi ja siksi pystyin samaistumaan Saaran tuntemuksiin- luopuminen, varsinkin äkillinen ja lopullinen, on aivan kamala paikka, mutta siitä selviää. Ei sitä koskaan varmaankaan palaa ennalleen, mutta on taas uudenlainen minä.
Puoliverinen prinssi- blogi ihastutti minua jälleen tässä kuussa, nyt postauksellaan Kerro, kerro kuvastin. Tälläkin kertaa pääosassa oli Nuutti, nyt seurana oli myös sen oma peilikuva! Parasta Susannan postauksissa ovat kyllä ehdottomasti kuvatekstit ja niin hauskasti Nuutin mietteiden tekstittäminen. Susannan blogissa vieraillessani saan aina hymyillä! :)
Janita ja Penni selviytyivät jälleen suosikkipostauksieni joukkoon, tällä kertaa ihan vain sen takia, että olen äärettömän iloinen heidän puolestaan! Jarruton on poniton- postaus on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia Pennistä ja tekstistäkin näkee, miten Janita on oikeasti hurjan ylpeä Pennistä (ja myös itsestään!)- ja miksipä en minäkin olisi iloinen heidän puolestaan! :)
Eteen ja ylös- blogissa pohdittiin huhtikuussa, mitä kaikkea ratsastaessa pitääkään pitää mielessä. "Ratsastus on vain istumista"- postauksessa Joanna on mielestäni kyllä aika hienosti lajin ytimessä, ja postausta lukiessa se huonokin ratsastustunti asettui uudenlaiseen valoon- ei se niin helppoa olekaan, eikä pidäkään olla!

huimin kuva
Huhtikuun tunneilta otetuista kuvista suosikikseni nousi tämä kuva, ihan vain siksi, että Pilleri näyttää niin ihanalle tässä-
korvat tötteröllä ja niin innokkaalla ilmeellä kohti uusia haasteita! ♥
hauskin kommentti
Milloinhan tulisi sellainen kuukausi, ettei minua jäisi yhtään kaihertamaan, kun en laita tähän esille niitä kaikkia mieltäni lämmittäneitä kommentteja? Mutta, halusin nyt erityisesti nostaa kaksi kommenttia esille, ja ne kuuluivat näin:
Matzu jätti edelliseen kuukauden suosikit postaukseen oikein mukavan kommentin, josta sai paljon uskoa tähän omaan juttuun- positiivisuus siis lienee linja jatkossakin! :)
Pauliina jätti kommenttinsa Ensiesittelyssä Pilleri 2.0- postaukseen, ja tästä teki erityisen mukavan kommentin se, että minua aina kiinnostaa lukea teidän vastaavista kokemuksista ja kuulla, minkälaisia fiiliksiä teillä on täällä blogissa esillä olleista asioista. Kaikki me kuitenkin varmaan joskus kohdataan niitä samanlaisia ongelmia, ja minusta on hurjan kiva keskustella sitten niistä omista kokemuksista ja tsempata muita saman asian kanssa painivia! :)
haastavin hetki
Tuolla ylempänä mainitsinkin jo asiasta vähän, mutta tosiaan- perhettämme kosketti suuri suru, kun oma rakas ukkini siirtyi ajasta ikuisuuteen. Ukki oli minulle hevosmiestaidon oppi-isä, ja olen ukille kaikesta ikuisesti kiitollinen- en olisi ehkä tässä, hevosblogin pitäjänä ja ylpeänä ratsastajana, jos en olisi ukilta kaikkea sitä tietoa ja taitoa saanut. Ikävä on mahdottoman suuri. Kannattaa lukaista tämä postaus, jos haluaa lukea lisää ukin opeista.

helpotuksen huokaus
Vihdoin ja viimein me Pillerin kanssa todistimme viime kuussa olevamme voittaja-ainesta, kun nappasimme huhtikuun kisoista 60-70cm sinivalkean ruusukkeen voiton merkiksi! Olin Pilleristä aivan äärettömän ylpeä ja ehkä vähän itsestänikin, kun kuitenkin muistin kolmentoista esteen radan ;) Pilleri oli aivan huikean hieno ja se oli ruusukkeensa kyllä todellakin ansainnut! :)

huikein opettajan kommentti
Tästä kuusta mieleeni jäi myös yhden tunnin jälkeen kuulemani opettajan kommentti, kun meille Pillerin kanssa sanottiin, että ollaan kehitytty ihan mielettömän paljon. Edellisen kerran, kun Jenni näki meidät tunnilla, hän sanoi jo silloin, että oli meidän paras suoritus siihen asti- seuraavalla kerralla paransimme vielä entisestään, ja se, että Jenni sen meille sanoi, oli minulle itselleni tosi tärkeä juttu kuulla opettajankin suusta- etten vain kuvittelisi kaikkea! Mutta tottahan se on, että me ollaan Pillerin kanssa nostettu tuota radan ratsastuksen jaloa taitoa ihan kohinalla, vaikka toki niitä aivopieruja tulee vieläkin, niin enää se ei ole ehkä ihan pelkkää tuuria, tuleeko meille nollarata vaiko eikö ;) On niin hienoa, kun opettajat uskaltavat avoimesti kehua meitä oppilaita, vai mitä! :)

luetuin postaus
Siellä se Pilleri lentelee 90-100cm okserista ylitse! :)

Huhtikuun luetuin postaus oli Ennätykset uusiksi, jossa kerroin meidän uudesta estekorkeusennätyksestä. Postaus keräsi rapiat 170 katselukertaa, sekä myös eniten kommentteja, huikeat 25 kappaletta! :)

tykätyin IG-kuva
Huhtikuun tykätyin IG-kuva oli tämä YO-kuvauksien otos, joka keräsi 159 tykkäystä! Kuva on kyllä minunkin mielestäni hirmuisen ihana (paitsi tuo kaksijalkainen voisi vähän katsella ryhtinsä perään) :)

Sellaisia olivat huhtikuun suosikit, ja huhtikuukin oli kyllä oikein mukava hevostelukuukausi! Kevät ei tosin tänne Savoon huhtikuussa saapunut, ja liekö tuo kehtaa saapua toukokuussakaan, kun kuulemma sataa huomennakin vaan jotain räntää ja rakeita- ehkä kesä ei saavukaan enää ollenkaan?! No, kentälle ollaan kuitenkin päästy, ja taidankin ensi kerralla kertoa tarkemmin ulkokauden avauksestamme toisen Uljaan Mustan kanssa! :)

Montako kertaa Sinä ratsastit huhtikuun aikana?
Joko siellä teilläpäin on ihan totinen kevät, vai vieläkö talvi koittaa puskea päälle?
 Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

XOXO,
Siiri

14 kommenttia:

 1. Suuresti kiitoksia taas maininnasta! :)

  Minusta nämä sun kuukauden suosikit ei kaipaa lisäyksiä tai poistamisia, juuri kivoja näin! ;) Meillä on joo ihan kevät meininki ja kenttä pöllyää jo kesäisesti :D ratsastusmotivaatio on ollut taas katossa ja ratsastuskertojakin kertynyt hammasjutuista huolimatta :) Onneksi selvittiin ns. säikähdyksellä :)

  Mutta hyvää kevään jatkoa teille, toivottavasti se kevät saapuisi teillekin jossakin vaiheessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :)
   Kiva kuulla, kiitos kovasti! :) Sitä yrittää tuoda näihin aina sitä vaihtelua keksimällä niitä omia juttujaan noiden vakioiden lisäksi, joten hyvä, että vaihtelu on ollut toistaiseksi ainakin sopivaa ja vakiotkin ovat kivoja! :)
   Meillä ei, pöhhöh :D Mutta kyllä sinne kentälle jo sentään edes pääsee! Siellä kentän reunoilla vaan saattaa vaania sellaiset salakuopat, joten täytyy huolella ratsastaa hevosta ihan suorillakin urilla, ettei humpsahdeta.
   Kiitos samoin teille! :)

   Poista
 2. Todella kiva postaus jälleen kerran.

  Ratsastin lähemmäs 20 kertaa viime kuussa.

  Meillä on ihan kevät/kesä, lunta yrittää välillä tulla, mutta onneksi se ei pysy maassa kauan.

  Julkaisin itsekin, 2 postausta tämän viikon ratsastuksista. Käyppä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No oho, sehän on melkoinen saldo!
   Täälläkin sataa melkeinpä joka päivä lunta/räntää, onneksi ei enää hetkeen ole jäänyt maahan moiset.

   Poista
 3. Sun postaukset on aina ihan super kivoja, jaksat jokaseen panostaa kunnolla! :) täällä on kevät jo hyvässä vauhdissa, toivottavasti myös pysyy eikä takatalvi iske :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) No äläpä muuta sano, täälläkin alkaa nyt kinokset jo pihoilta sulaa varjojenkin puolelta VIHDOIN, joten nyt ei enää kiitos yhtään sitä lunta lisää!!! :D

   Poista
 4. Taas ihan mahtava postaus, näistä saa niin paljon positiivista energiaa omaan tekemiseen ❤ Ootte tosiaan kehittyneet Pillerin kanssa todella paljon, mutta ootte myös tehneet töitä menestyksenne ja edistymisenne eteen❤
  Itse ratsastin 6-7 kertaa tässä kuussa, vaikka normimäärä olisi kahdeksan - ainahan mä olen kipeänä :D
  En nyt oikein tiedä keväästä, kovasti se yrittää tulla, mutta talvi ja kylmyys eivät pidä kevään ideasta...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos <3 Ihan sanattomaksi vetää noin kauniit kehut!
   No joo, kevät se ei oikein tahtoisi selkeästikään saapua, saatika antaa kesän tulla. Mutta pakkohan sen on sieltä vielä päästä tulemaan, ei se nyt voi sadella koko vuotta lunta...! :D

   Poista
 5. Jälleen tosi kiva postaus, edelleen olen sitä mieltä, että nämä sinun kuukauden suosikit ovat aina ihan huippuja! Ihanaa kuulla, että teidän huhtikuu meni noin hyvin, toivon samaa teille toukokuuhun! Ja suuri osanotto ukkisi poismenon aiheuttamaan suruun, tiedän kokemuksesta ettei se ole helppo paikka... Suru ei hellitä, mutta sitä oppii arvostamaan ja vaalimaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla, että nämä puolen vuoden julkaisujen jälkeenkin ovat yhä odottamisen arvoisia! :)<3
   Kiitos osanotosta<3

   Poista
 6. Todella kiva postaus jälleen! Itse tykkään lukea näitä kuukauden suosikki -postauksia paljon, nämä ovat aina niin positiivisia :) Toivottavasti teillä menee yhtä hyvin toukokuu, kuin huhtikuukin! Meillä on ollut radalla ongelmia vähän ratatemmon kanssa, mutta toivottavasti saataisiin korjattu sitä tässä kuussa :) Ja meillä myös sama tilanne täällä Tampereella, lunta ja rakeita sataa epäsäännöllisen säännöllisesti edelleen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :)
   Oivoi, rytmirikot on kyllä tosi ärsyttäviä- ja onhan se oikeasti paljon helpompi ratsastaa hevonen yli vähän haastavammasta paikasta, kun rytmi on kunnossa lähestyessä. Tsemppiä teille, olen ihan varma että pian se asia taas siitä korjaantuu! :)

   Joo, mä tässä juuri katselen ikkunasta kun sataa lunta. Ja meidän pesiskauden olis tarkoitus alkaa sunnuntaina- onneksi tämän hetken ennusteen mukaan VESI-, eikä lumisateessa.. :D

   Poista
 7. Sinun kuukaudet suosikit postausta on aina niin ihana lukea. Huokuu jotenkin niin posiitivista energiaa, että itselleenkin tulee niin hyvä olo näitä lukiessa. Ei kyllä tule mieleen mitään mikä puuttuisi äläkä ehdottomasti mitään ota pois! Tämä on juuri hyvä näinkin :)

  Mutta voi ei kiitos paljon maininnasta <3 Tuo postaus onkin kuulunut todella monen suosikkeihin ja olen siitä niin otettu. Merkkaa todella paljon, kiitos sinullekin Siiri suuresti <3

  Muistan niin hyvin sen päivän kun tulit suru uutisesta kertomaan. Pala nuosi heti kurkkuun varsinkin kun mieleen tuli sinun kirjoittama ystävänpäivä postaus. Edelleen todella paljon tsemppiä ja todella iso virtuaalihali täältä. Hugokin lähettelee oikein suuren pusun sinulle. Parhaimmat muistot säilyvät aina ikuisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Saara <3 Ja ole hyvä vain, ymmärrän ihan täysin miksi moni on postauksesta tykännyt ja kyllähän se aiheeltaankin jäi vahvasti mieleen- supertammat <3
   Iso kiitos osanotosta ja tuesta matkan varrella, ei ikävä koskaan varmasti helpota, mutta kyllä se valo vielä elämään astelee <3

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!