lauantai 8. huhtikuuta 2017

Ulkoasuremontti tuo mukanaan kesäisen tuulahduksen- blogi sulkeutuu!

Ulkoasuremontti 09.04.-16.04.2017!

Heippa!
Nyt on tullut se aika, kun kesä saapuu kertarysäyksellä blogiin (vaikka ei taida edes kevät jaksaa raahautua tänne Savoon millään..), ja blogi on rempan takia suljettuna alustavan arvion mukaan seuraavan viikon! Blogi sulkeutuu siis huomenna, sunnuntaina. Rempatessa ei kuitenkaan voi koskaan olla varma, toimiiko kaikki ihan suunnitelmien mukaan, joten blogi voi olla suljettuna myös yhtä hyvin arvioitua aikaa vähemmän, tai enemmän- tilannepäivityksiä tulee kuitenkin blogin Facebook- sivuille, joten kannattaa käydä sieltä kurkkimassa, milloin blogi jälleen avautuu kesäisessä kuosissaan myös lukijoille!
Blogin remppaa tälläkin kertaa Janina, joka on taiteillut blogiin myös syksyn 2016 ja kevättalven 2016-2017 ulkoasut. Nyt lähdimmekin ideoimaan jotain ei-niin-perinteistä blogin ulkoasua varten, joten olen kyllä ainakin itse ihan superinnoissani :) Onneksi kesäistä ulkoasua voi pitää vaikka syyskuuhun saakka, sillä kyllä tästä tulee varmasti ihan mahtava!

Nähdään siis taas pian, kesäisissä tunnelmissa!
XOXO,
Siiri

4 kommenttia:

 1. En malta odottaa uutta alkuasua! Janina on kyllä ollut taitava näiden kanssa :) Pitäisi varmasti itsekin yrittää jossakin vaiheessa blogiini jonkinnäköistä uutta ilmettä remontoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpä se nyt vihdoin on, toivottavasti miellyttää! :)

   Poista
 2. Oli ihan pakko raahata itsensä koneen äärelle, kun huomasin Facebookissa ilmoituksesi! Pitää äkkiä lukea kaikki rästiin jääneet postaukset että on taas jotenkin kartalla. Itsellä alkoi juuri tällä viikolla koulu helpottamaan suuresti, kun sain muutaman kurssin suoritettua niin tämä blogimotivaatiokin palasi kerta rytinällä takaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, no hyvä että kerkesit ;) Ja hieno homma, niin sinulla näkyikin olevan nyt monta postausta, mitä en ole kerennyt käydä lukemassa! :)

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!