sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Helmikuun suosikit!

Heippa!
Kyllä nyt täytyy myöntää, että olen vähän pettynyt itseeni, miten olen antanut kaiken muun ottaa aikaa pois bloggaamiselta, vaikka olisin voinut uhrata tällekin ruudulle edes pikkuhetken päivästä aikaa- mutta, nyt kun on edes yksi stressaaja vähemmän, niin eiköhän taas palailla tämänkin homman pariin! Melkein tekisi mieli valittaa yhteishakupaniikista, mutta kun ulkonakin paistaa ihanasti aurinko ja oikeasti kaikki on ihan hyvin, niin eiköhän jätetä se valittaminen sikseen ja keskitytä asioihin, jotka oli helmikuun kohokohtia! :)

Helmikuun...
Kisoista 10.03 :)
huikein heppa
Ei kahta sanaa tällä kertaa- Pilleri, tietenkin. Helmikuussa päästiin jälleen siihen meidän jutun, eli esteiden pariin, tällä kertaa myös hevosen ollessa varmuudella kunnossa ja päästiinkin heti ensimmäisellä tunnilla hyppäämään 70cm esteitä osana pientä rataharjoitusta. Alkuun minua vähän jännitti, sillä kyllähän se verotti, että oli hypännyt vähän toisenlaisilla hevosilla ja se "pillerimäinen" ratsastus oli vähän hukassa- mutta, pikaisesti se onneksi kuitenkin taas muistui mieleen, ja treeni treeniltä parannettiin hurjasti ja yhteistyössä oli jälleen kerran voimaa. Alkuun lähdin ratsastamaan Pilleriä taas liian rankasti taaksepäin sen ollessa kuuma kohti esteitä, enkä antanut sille vapautta toimia, mutta kun taas muistin, että hei, tämä ei ole Rasmus, Leevi, Lucas eikä Dani, tämä on se minun oma turva ja tuki, niin alkoi todella sujumaan ja tehtävä kuin tehtävä tuntui onnistuvan :)
Helmikuun treeneistä jäi kokonaisuutena todella positiivinen fiilis, vaikka harmittavan vähän noita treenejä on vielä helmikuun puolelta blogiin asti ehtinyt- kyllä ne sieltä tulevat! Aiemmin jo mainitsinkin, että nyt ollaan löydetty se oikea kontrolli, joka ei tarkoita vain hidastamista, vaan myös sitä, että Pilleri reagoi nyt myös kaasuun oikealla tavalla kohti esteitä- siitä lisää myöhemmin, mutta kyllä tämä heppanen on nyt ollut parhaimmillaan! :)


hauskin ratsastus & henkeäsalpaavin hetki
Helmikuussa kävin eräänä aurinkoisena sunnuntaina maastossa Pillerillä, ja pääsimme laukkaamaan jäälle! Oli ihan superkivaa, hauskaa ja myöskin rentouttavaa, ja oli ihan ilo silmälle nähdä, miten Pillerikin nautti vähän vapaammasta menosta ja sai päästellä höyryjä :) En olisi kenenkään muun kanssa halunnut tuota reissua käydä heittämässä, ja olen hurjan onnellinen, että se sattui olemaan P ♥

hyväntuulisimmat postaukset
Helmikuussa moni blogi täyttyi auringonpaisteesta kuvien muodossa, ja nyt olikin ehkä vaikein valinta tähän asti, mitkä postaukset ja blogit valitsisin tähän! Moni blogi oli niin täynnä iloa ja onnea, että nyt päätin valita tähän neljä minulle hyvän mielen tuonutta postausta! :)
Liinaus- blogissa vietettiin helmikuussa vuosipäivää! Kolmas vuosipäivä- postaus oli mielestäni todella kauniisti kirjoitettu,
ja se jäi mieleeni helmikuulta juurikin hieman erilaisen kirjoitustyylin takia :) Toivotan teille vielä monia yhteisiä, onnellisia vuosia! ❤
Myrskyn selkään- blogissa oli kevättä rinnassa, ja vanhakin mieli virkosi ilopukkeihin! Eläkeläisellä viiraa päässä- postaus oli tosi hauska, vaikka muiden riehumiselle ei ehkä saisi nauraa- tuli kuitenkin sellainen vaikutelma, että myös kuskia huvitti näin jälkikäteen! ;) Heppojen riemu on ehkä parasta keväässä, ja siksi valitsinkin tämän postauksen helmikuun suosikkipostausteni joukkoon :)
Pennin pyörittäjä- blogi jatkaa putkeaan kuukauden suosikkipostausten listoilla, tällä kertaa postauksella Saapassukset! Tämä postaus herätti vähän samanlaisia tuntemuksia kuin edellä mainittukin, sillä tässäkin kerrottiin surkuhupaisasta tapahtumasta, kun Penni-poni kävi kahden vapaapäivän jälkeen "rauhallisella kävelylenkillä". Lukekaa loput itse! ;)
Puoliverinen prinssi- blogi päräytti oikein kunnon hyvänmielen postauksen julkaisullaan "Resepti onneen". Nuuttihan on ihan blogimaailman ykkösruunia, liekö hän itse sitä tietää, mutta kyllä minä tykkään ihan postaus toisensa jälkeen lueskella Nuutin kuulumisia :) Ja Susanna on kyllä ihan oikeassa, resepti onneen todella on tuota kaikkea- jospa itselläkin olisi vielä vähän tuollaista ihanaa Nuuttia! ❤️
...mutta onneksi minulla onkin Pilleri, joka kyllä alkaa välillä muistuttaa Nuuttia jo melko paljon :D
hienoin kuva
Helmikuun suosikkikuvakseni nousi tämä otos koulutunnilta Pillerin kanssa :) Tässä mennään jo loppuraveja, mutta P on vaan niin ihanan tyytyväisen näköinen, että tästä kuvasta tulee hyvä mieli vielä pitkän aikaa! Tämä tunti sujui muutenkin aika hyvin ja saatiin monia hyviä pätkiä, ja eritoten saatiin korjattua tilanne, jos hevonen jännittyi. Pillerillä pitäisi kyllä päästä menemään kouluakin useammin, on se niin huippu heppa ja hommat helpottuu esteilläkin, kun tekee sileällä töitä!

Kesän 2016 kurssilta, Masimasiina oli ilman satulaa ihan liekeissä! :)
(C) Mimi
herätys hevosen selässä
Helmikuussa pääsin ratsastamaan Pillerin lisäksi mm. Cromilla, Eetulla, Jespellä, Danilla, ja Masilla. Ratsastin Pillerillä verrattain paljon helmikuussa kisojen takia, ja siksi oli hyvä käydä välillä muidenkin, näiden keskenään tosi erilaisten hevosten selässä. Eritoten mieleeni jäi ratsastus Masilla (ah, tuo ihana tukkajumala ♥), ja se fiilis sellaisesta kevyestä tuntumasta, jolla hevonen todella toimi. Masi on niitä hevosia, jotka todella opettavat kevyttä ohjastuntumaa ja kevyitä apuja, ja Masilla ratsastuksen jälkeen oli taas helpompi muistaa, että vaikka P on raskas ja voi painaa ohjalle, pitäisi silti tavoitella silläkin sitä max 200g painetta ohjalla ja muistaa rentouttaa kädet. Nopea korjaus, ja heti rentoutus, pitää olla nopeampi kuin hevonen ja ei saa antaa sen jäädä nojailemaan ja puremaan- tällä ajatuksella saatiinkin paljon parempia pätkiä niin esteillä, kuin sileääkin työstäessä, joten kyllä Masi-terapia tulisi tarpeeseen useamminkin! :)

hurmaavat kommentit
Te teette tämän kommenttien valinnan kyllä kuukausi kuukaudelta hankalammaksi! :D Tälläkin kertaa selailin ja mietin, koitin järjestellä kommentteja ja miettiä, mikä tekisi tuosta nyt kivemman, kuin tästä toisesta, mutta lopulta luovutin yrityksen ja päätin nostaa tähän esille postauksen- Mun paras ystävä - johon sain jälleen ihan älyttömän ihania kommentteja ja tsemppaavia viestejä :)♥ On niin ihana kuulla, että tunteet näitä eläimiä kohtaan todella välittyy sinne ruudun toiselle puolelle, ja että teilläkin on samanlaisia kokemuksia ♥
luetuin postaus 
Helmikuun postauksista eniten katselukertoja keräsi Olen onnellinen- postaus, jossa kerroin maastoreissustamme Pillerin kanssa videon kera! :) Postaus keräsi hieman vajaat 200 katselukertaa, joten iso kiitos jälleen teille, kun lueskelette näitä meidän juttuja! :)

tykätyin Instagram-kuva
Helmikuussa säät hellivät myös Itä-Suomessa! :)
Helmikuussa julkaistuissa Instagram-kuvista eniten tykkäyksiä keräsi tämä maastoreissulta napattu otos, kun olin ratsastamassa kaverini kanssa hänen liikutushevosiaan :) Hepan kutsumanimi on Marco, ja hän on oikein true-inkkariponi kirjavalla värityksellään ja pitkällä harjallaan! Tämä otos päihitti seuraavaksi tykätyimmän kuvan melkein kolmellakymmenellä tykkäyksellä, enkä kyllä ihmettele miksi! :)

Minkälainen Sinun helmikuusi oli?
Mikä on hevostelussa parasta juuri nyt?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Sellaisia olivat helmikuun menot ja meiningit! Kylläpä tuntuu kivalta olla taas takaisin blogimaailmassa, onkin niin paljon kerrottavaa, että melkein tekisi heti mieli jatkaa seuraavan postauksen kirjoittamista- mutta, täytyy nyt ensin ehkä alkaa tuota yhteishakua järjestelemään. Toivottavasti kuitenkin pääsen taas pian kirjoittelemaan teille kuulumisia, ratsastuksen saralla on tapahtunut niin paljon ja onhan meillä vielä kisaraporttikin julkaisematta!
Seuraavaksi sitten juttua kisoista, koska se varmasti on se eniten odotettu kuuluminen! :)
Upeaa alkavaa viikkoa jokaiselle, tsemppiä yhteishaussa hakijoille, ja toivottavasti säät suosivat meitä heppailijoita ja tulee jälleen uusi, ihan huikean kiva viikko! :)
XOXO,
Siiri

14 kommenttia:

 1. Ihania suosikkeja sinulla jälleen kerran! Helmikuu sujui meiltä hyvinkin vaihtelevasti, mutta loppuhelmikuu oli aivan uskomatonta aikaa Wonyn kanssa! Ei ole vaikeaa arvata, että nyt maaliskuu on mennyt aivan penkin alle, mutta se oli hauskaa niin pitkään kuin sitä kesti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D No mutta, kyllä se hyvä fiilis sieltä taas varmasti pian löytyy ja ongelmakohdat ratkeaa, uskon siihen! :)
   Kiitoksia, helmikuu oli oikein hyvä kuukausi ja toivon myös maaliskuun muodostuvan positiiviseksi kokemukseksi! :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja hienoja kuvia. Todella mukavaa lukee sun ja Pillerin Kuulumisia. Oma helmikuu on mennytihan hyvin. Kävin eilen Helsinki Horse Fair messuilla. Ja sain sen juuri hetki sitten julkaistua. Ensi viikolla on mulla jännät paikat, koska hyppää jollain muulla kuin tutuilla ja turvallisilla Annilla tai Paulilla ensi viikon Ti. Saa nähdä, saanko ketään kuvaamaan. Onneksi on action kamera, että saa edes jotain materiaalia. ^ ^ ja ensi viikolopulla on ensimmäinen esteleiri. Jännitää aikas paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pillerillä onkin nyt mennyt paremmin, kuin olisin uskaltanut odottaakaan, joten toivotaan Pillerille hyvää vointia myös kesälle :)!
   Tsemppiä hei tulevan viikon koitoksiin, mutta mä kyllä uskon ettei ole mitään syytä jännittää, vaan kaikki sujuu huippuhyvin! :)

   Poista
 3. Jostain syystä tykkään eniten aina näistä sun tekemistä "kooste"postauksista! :D Kiitos muuten myös jälleen maininnasta, koen onnistuneeni, vaikka blogi onkin nyt jäänyt mulla vähän taka-alalle uusien tuulien myötä :)

  Mutta meidän helmikuuhan oli aika tasapaksua menoa. Paljon oli "pitäisi" asioita, mutta viimein alkaa näkyä vähän valoa tunnelin päässä. Olis meinaan raspaajan vuoro tulla käymään, kengityskin on piakkoin ja satulasepänkin pitäisi päästä paikalle tsekkaamaan. Niin ja Pennille on tiedossa myös kraniohoitoa :D Se on sellainen juttu, ettei rahanmenoa voi estää, varsinkin nyt kun niitä töitä sai ja poni on pakko huoltaa kuntoon! :D

  Mutta tästä taisi tulla taas romaani. Kenties pitäisi avartaa ajatuksiaan omaan postaukseen, mutta eipä oikein sanat leviä sille valkoiselle ruudulle kiireissä. Tärkeintä on, että sais nyt hommat hoidettua, blogia kerkiää päivittämään vatmasti myöhemminkin! :)

  Kisakatsausta muuten odotellessa, mukavaa viikon alkua ja tsemppiä yhteishakuun ;)

  penniponi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että nämä postaukset on blogissa mukavaa antia ja eritoten vaihtelua ratsastuspostauksiin! :) Ole hyvä, olet mainintasi aina ansainnut! Pidähän putki yllä, tämä oli jo kolmas maininta putkeen ;)
   Rahanmenoa ei tosiaan voi estää, minäkin olen käynyt ratsastamassa oikeasti ihan hitokseen liikaa, mutta sitä on mukava tehdä kivoja asioita, toisinkuin lukea vaikka pääsykokeisiin.. :D Mutta hei, ainakin tulee nyt sitten kertaheitolla tarkastettua, niin tulee sitten nekin asiat nyt kertakirpaisulla tehtyä ja maksettua? :D
   Tsemppiä sulle selkeästi kiireiseen arkeen, me lukijat odotellaan sua kärsivällisesti! :)

   Poista
 4. Ihanaa, kun kirjoittelet taas <3 Tätä luki niin hymy korvissa asti ettei mitään rajaa. Huomasi kyllä, että sinäkin olet varmasti kirjoitellut tätä hymyssä suin :) Ja tällä kertaa pystyi lukemaan ilman, että tarvisi zoomata isommaksi, hyvän kokoista tuo teksti on ;) Minua vähän nauratti, kun mainitsit Pillerin olevan samanlainen kun Nuutti. Tiedätkö olenko ajatellut Hugosta monta kertaa samalla tavalla :D Miten me saataisiin nää sielunveljekset joskus näkemään, vain syntyisiköhän siitä vain tappelu kun pojat huomaisivat olevansa aivan liian samanlaisia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos Saara! :) Kyllä helmikuu oli oikein mukava kuukausi, harmi kun jäi vaan vähän puolitiehen ehkä tämä bloggailu- enemmänkin olisin voinut kirjoitella! Mutta, tässä sitä taas ollaan, kohti kesää vauhti senkuin kiihtyy!
   Eikä, ei ole todellista! :D Kyllä Pillerin ja Hugon pitäisi selkeästi tavata, toisaalta jos Hugo on yhtä omistavainen ruoastaan kuin P, niin voisi syntyä tappelu :'D Mutta ihana, kun on tuollainen sielunveli siellä sinulla, ja minulla täällä- tiedetään, mistä toinen höpäjää :D

   Poista
 5. Jaa täällä on muutkin pitäneet blogilomaa! :D Itse pidin Bloggerista ja Bloglovinista täyttä lomaa sellaiset pari kuukautta ja tuossa reilu viikko sitten julkaisin ensimmäisen postauksen tauon jälkeen. En kuitenkaan ole lomailemaan päässyt, olihan tässä wanhat ja edelleen käynnissä oleva työharjoittelu, joka ikäväkseni rajoittaa heppailuja :/ Noh, eiköhän tää tästä - jos vaikka pääsisi kisoihinkin kuvaamaan kun tämänhetkiseltä asuinpaikalta on lähimmälle kisapaikalle vain muutama kilometri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, näin pääsi käymään! :D Oi, oikea unelmatilanne! Toivottavasti kisoja järjestetään paljon :)

   Poista
 6. Voi hitsi ku ite haluaisin kisaamaan, en vaan pääse vielä enkä tiädä koska pääsen.. mutta ehkä joskus :) ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinä pian pääset, varmasti! :) Kiitos! :)

   Poista
 7. Tosi kiva postaus taas! On teille kyllä tapahtunut hurjasti kivoja asioita, mikä tietysti hyvä :)

  Meidän helmikuu meni kyllä aika samalla moodilla, paljon oli kivoja juttuja! Etenkin parasta oli ehkä ensimmäiset oikeasti tosi hyvin onnistuneet koulukisat Kuun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kyllä, mukava, kun sai vähän pyllylleen menneen tammikuun perään mukavan helmikuun :)

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!