tiistai 10. tammikuuta 2017

Joulukuun suosikit!

Heipähei!
Joulukuun suosikkeja toivottiin seuraavaksi postaukseksi, joten tässäpä tulee- olihan se kyllä aikakin jo, kun kuu on jo melkein puolessa välissä! Lupailinkin joulukalenterissa, että näitä tulee koko tämän vuoden ajan, aina joka kuukaudelta omansa, joten tässä tulisi vielä vuoden 2016 viimeinen kuukauden suosikit- postaus! :)

Joulukuun...
Kisoissa 70-80cm radalla :)
(C) Ronja
rentouttavin ratsastustunti
Joulukuun mukavimman ratsastustunnin valinta oli tällä kertaa aika hankala, koska joulukuuhun mahtui kolme koulutuntia (2x Rommi, 1x Leevi), ja loput olikin sitten estetunteja Rasmuksella, joiden lisänä tietysti kurssin estetunnit Pillerillä ja Leevillä. Kaikki tunnit oli hyviä ja jokaisella tuli onnistumisia, ja jokaisessa oli se oma mukava juttunsa. Mitenhän niistä sitten valitsisi?
Ihan vain, koska otsikossa lukee rentouttavin ratsastustunti, valitsen sen, jonka jälkeen tunsin oloni hyväksi, varmaksi ja jopa juurikin rentoutuneeksi. Se ratsastustunti olisi ehdottomasti kurssia edeltävällä viikolla ratsastettu rataharjoitus Rasmuksella, jolloin mentiin se meidän ensimmäinen 70-80cm rata- en olisi uskonut meidän selviytyvän siitä näinkin pian, ja oikeastaan vielä ilman mitään sen suurempia ongelmia! Tuon tunnin jälkeen ilmoittauduinkin myös kisoihin, jota en välttämättä olisi uskaltaunut tekemään ilman tämän tunnin tuomaa itsevarmuutta ja uskoa meihin ratsukkona myös näillä korkeuksilla :) Olin meistä ihan mahdottoman ylpeä, ei voi muuta sanoa!

pettämätön postaus
Tälläkin kertaa oli pakko valita useampi postaus, eikä vain yhtä, sillä joulukuu oli ihan todella aktiivista aikaa lukulistani blogien osalta! Päätinkin sitten, että valitsen joulukalenteri-postauksia, ja "ei-joulukalenteri-postauksia". Tämä valinta oli kyllä vaikea, kun tosiaan sai melkein tunnin selailla joulukuun julkaisuja listauksesta ja "kilpailuttaa" useita kymmeniä blogeja välilehdillään- mutta, tälläkin kertaa päädyin kuitenkin lopputulokseen, ja tässäpä sitten olisi neljä (yritä itse valita vähemmän!) joulukuulta mieleenpainunutta, pettämätöntä, mahdottoman ihanaa postausta:
Askel lähemmäs unelmia- blogin Aada kirjoitti itsenäisyyspäivänä aivan mahdottoman kauniin tekstin, joka jäi mieleeni
ehkä kaikista joulukalentereiden postauksisat parhaiten- käy ihmeessä lukemassa, jos et sitä vielä ole tehnyt!
Here And Now- blogista löytyi joulukuussa naurutakuu- tittelin saava postaus, sillä en todella ole varmasti ikinä,
en koskaan, nauranut postausta lukiessa (tai tässä tapauksessa katsellessani) näin paljon! :D
Jos siis on huono päivä, niin käypä katsomassa nämä kuvat läpi!
Pennin pyörittäjä- blogin adventtikalenterista löytyi itse blogin päätähden, Penni-tamman, kirjoittama postaus. Tammalla
on kuulkaas ihan hyviä pointteja, ja tämäkin postaus oli hyvin humoristinen, joten kannattaa käydä lukemassa! :)
Puoliverinen prinssi- blogissa sai taas vähän hymähdellä ja pidätellä naurua, kuten aina, kun Nuutti saa jonkin
päähänpiston. Nuutti onkin ihan ykkösruuna blogimaailmassa, jos minulta kysytään! Tällä kertaa Nuutti oli keksinyt heittää
emäntänsä lumipenkkaan, ja tämä oli vielä saatu ikuistettua huvittavaksi kuvasarjaksi. Hyvänmielen postaus, ehdottomasti, sillä eihän emäntä edes suuttunut Nuudelille- eikä sille kyllä voisikaan suuttua, onhan se nyt riehumisen arvoista,
kun lunta tulee!
kaunein kuva
Pilleri on aina minun silmissäni maailman kaunein :)
Tämä otos pääseekin myös osaksi öljyvärimaalausta!
kannustavimmat kommentit
Tässä kuussa tuli niin monta ihanaa kommenttia joulukalenteriin, että lukisitte tätä vielä huomennakin, jos laittaisin ne kaikki tähän- linkkaankin siis tähän postauksia, joiden kommenttiboksin jokainen kommentti on kirjoittajineen aivan ihania! Järjettömän iso kiitos teistä jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle, ilman teitä ei tämäkään blogi pyörisi! :) KIITOS! ♥

hienoin hetki

Kyllä se oli Pillerin selkään kiipeäminen ja pikkuristikoiden hyppääminen estekurssin ensimmäisenä päivänä. En vaihtaisi sitä mihinkään ♥ Toivottavasti taas pian uudestaan, niin hevonenkin pysyisi vielä joskus tässä hommassa nahoissaan...! ;)
vakuuttavin varuste
Joulukuussa pääsin oikein vauhtiin uusien Aiver Sport- housujen kanssa, ja kyllä ne vaan on mahtavat noissa estehommissa! Yhtään ei hetkauta, jos hevonen vähän höyryää tai muuten vaan sinkoilee, sekä jalat pysyy hyvin paikoillaan hypyissä. Joulukuun suosikkivaruste onkin siis nämä uudet ratsastushousut! Nappihankinta, ei voi muuta sanoa :)
(C) Ronja
paras päätös
Joulukuun parhaana päätöksenä haluan mainita ilmoittaumisen estekisoihin, vaikka Pillerillä en päässytkään ja Rasmuksen kanssa oli ne huiket kaksi treeniä kisakorkeudella alla. Itsevarmuutta ja jälleen lisää luottamusta tuli napattua kisoista mukaan, ja olihan se myös hienoa huomata, että se  riski kannatti kerrankin, ja tiukka tie viimeiselle esteelle toi meille ykkössijan! Rasmus se vain kasvaa treeni treeniltä paremmaksi ja paremmaksi estehevoseksi, toivottavasti myös muut ovat huomanneet saman ♥
(C) Silja/Ronja/Milla
mielettömin menopeli
Ensimmäistä kertaa ikinä, täytyy minun nimetä kuukauden hevoseksi joku toinen, kuin P. Tässä kuussa sattui nimittäin niin hassusti, että menin Pillerillä vain kerran, tuolla yllä mainitsemallani estetunnilla. Joulukuun mielettömimmän menopelin tittelin on tällä kertaa ansainnut Rasmus, sillä se on todella kasvanut kohinalla ja siitä on tullut minulle hyvin tärkeä- luottamukseni arvoinen sydänystävä. Toivottavasti hyvä yhteistyö jatkuu myös tänä vuonna! :)
Koska aina ei jaksa ottaa uutta screenshottia? :D
Kuukausi numeroina:

kävijämäärät
Joulukuun aikana blogissa kävi huimat yli 6000 vierailijaa! Moinen määrä onkin varmasti yksi ennätyslukemista blogin kävijämääristä, joten iso kiitos teille kaikille klikkailijoille! :) Muutama uusi lukijakin tuli joulukuun aikana, kiitos siis teille uusillekin kasvoille sinne ruudun toiselle puolelle, toivottavasti tulette viihtymään meidän menossa mukana! :)

kiireisin päivä
Linkkaa blogisi- postaus keräsi eniten kävijöitä joulukuussa, mutta en valitettavasti enää näe montako klikkiä postaus sai, tai tuliko siihen eniten klikkejä yhden päivän aikana- mutta, tällä hetkellä eniten blogissa yhden päivän aikana kävijöitä oli 27.12, jolloin julkaisinkin Päivä, joka vihdoin koitti- postauksen. Sinä päivänä blogia klikattiin hämmästyttävät 275 kertaa! :)

luetuin postaus
Joulukuun luetuin postaus oli Päivä, joka vihdoin koitti. Postauksessa kerroin Pillerin palanneen estetreeneihin, ja kommenttiboksi täyttyikin tsemppaavista ja iloisista kommenteista alta aikayksikön! :) Postaus keräsi 177 klikkikatselua (otsikon linkin kautta katseltua, eli esimerkiksi bloggerin listasta painettuna tai blogiin tullessa otsikkoa painamalla), peitoten kakkoseksi tulleen bannerikisan noin kolmellakymmenellä klikillä- vaikka bannerikisaa mainostin myös bloggaajaryhmissä Facebookissa, toisin kuin Pillerin postausta. Pilleri on oikein otettu saamastaan huomiosta, ja olen kyllä itsekin todella otettu siitä, että te siellä olitte meidän puolesta iloisia ja kerroitte pitäneenne peukkuja meidän paluulle! :) Te kyllä olette ihan ykköslukijoita ikinä, kiitos jokaiselle! :)

Tykätyin Instagram- kuva
Joulukuun tykätyin Instagram-kuva oli itsenäisyyspäivänä otettu mekkokuva :) Tämä kuva voitti toiseksi tulleen Pillerin joulukuvan seitsemällä tykkäyksellä, joten tiukka kisa tälläkin kertaa! Mutta minulle Pilleri on tietenkin aina voittaja ;)
Millainen joulukuu Sinulla oli?
Jäikö jokin joulukuun postauksista omaan mieleesi erityisen onnistuneena?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Ensi kerralle toivottiinkin juttua estehyppelöistä Leevillä, joten saamanne pitää! :) Leevi onkin esiintynyt blogissa todella vähän, vain kahdesti koulutuntien tiimoilta, joten onkin kiva päästää teidät tutustumaan tähän poninpalleroon vähän paremmin! Pomppuponina Leevi on kyllä ihan vallan mahtava, vaikka onkin vähän pienemmän puoleinen- ihan hurjan rohkea nuori mies se kyllä on ja hyppää mahtavalla tekniikalla! :) Ensi kerralla siis taas vaihteeksi estejuttuja, mutta ei huolta, sen jälkeen tuleekin ihan normaalia humputtelua ilman satulaa, joten kouluratsastajat, not to worry!

Bannerikisasta vielä asiaa- osallistujia tuli vain kolme, joten kisa valitettavasti kariutui. Yritetään ehkä vielä joskus tulevaisuudessa uudestaan, josko keksisin jotain parempaa palkintoakin, joka houkuttelisi osallistumaan! Kiitos kuitenkin teille, jotka töitänne lähetitte, laitoin teille vielä erikseen sähköpostia! :)
XOXO,
Siiri

15 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus :D Hyvin keksitty kaikki kuukauden asiat, vieläpä kivalla tyylillä kirjoitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koitan keksiä jokaiselle kuulle vähän jotain erilaista vakioiden lisäksi, saa nähdä missä vaiheessa ideat loppuu :'D

   Poista
 2. Voi ei, en kerennyt mukaan bannerikisaan... :( Hirveästi menoa ja toimintaa joka ilta, että kerkesin vasta aloittaa.. no mutta ensi kerralle onkin sitten pohjaa jo valmiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi :( Mutta tosiaan ensi kerralla oletkin sitten jo valmis, kun muut aloittelee ;)

   Poista
 3. Todella hyvä postaus, pointsit sulle näistä kuukauden suosikit-postauksista! Osaat jotenkin tosi hyvin listata asioita ja vielä ennen sitä - keksiä asiat, joita listaat, tuo tuottaa minulle aina ongelmia! Näitä on kyllä aina ihanaa lukea sinun blogista. <3
  Ja kiitos paljon maininnasta, oli iloinen yllätys nähdä oma blogi ja postaus tuossa. Tuo itsenäisyyspäivän novelli onkin saanut todella paljon positiivista palautetta, olen aivan häkeltynyt siitä! Oli onni, että julkaisin postauksen, sillä pitkään mietin, että kehtaanko julkaista sitä, vai kirjoitanko jotain vähemmän... Rohkeaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)<3 Olet mainintasi ansainnut, kirjoituksesi oli ihan hurjan hyvä! :)

   Poista
 4. Penni kiittää maininnasta! :D Pilleri on tuossa pääkuvassaan kyllä niin söpö! Tykkään tuosta kuvasta ihan hulluna, siinä on väritkin ja kaikki kohdillaan! :) Nämä kuukauden suosikki -jutut ovat kyllä kivoja postauksia lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä vain, Penni! :)
   Kuva on kyllä tosi ihana minunkin mielestä, tuo hetkikikin kun se kesti vain ihan hetken- onneksi onnistui! <3
   Kiitos, toivottavasti nämä viihdyttää koko vuoden ajan! :)

   Poista
 5. Olipas kiva postaus, kun tässä oli näin paljon näitä kategorioita! Tätä oli kiva lukea :) Pakko muuten sanoa, että Pilleri näyttää mun silmissä suurin piirtein 2-vuotiaalta tuossa "kaunein kuva" -kohdassa :D Tuo tykätyin ig-kuva on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :)
   Pilleri onkin vähän ikivarsa :D Mutta kyllä sen silmissä paistaa kokemus!

   Poista
  2. Sun blogilla on tosi kiva ulkoasu ja tuo kaunein kuva Pilleristä on niin suloinen!
   http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

   Poista
  3. Voi kiitoksia! :) Pallero on kyllä aina tosi komea! :)

   Poista
 6. Jee, toteutit tän postauksen näinkin nopeasti! :) Mutta oli siis hyvä postaus ja mielenkiintoisia noi kohdat! Mun mielestä sun kaikki joulukalenteriluukut oli kyllä kivoja ja erilaisia, eli ne jaksoi aina lukeakin hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Näköjään mun aiempi kommentti ei ole jostain syystä tullut tähän :0 Mutta kiva postaus! Ja kiva kun toteutit tän niin nopeasti :) Tosi monipuolisia kohtia ja hyvin kerroit kaikista! Mun mielestä sun joulukalenteri oli onnistunut ja kaikki postaukset siitä oli mielenkiintoisia ja erilaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä se tuli perille, mutta itse olen vain ollut niin tööt influenssan kovan kuumeen takia, ettei ole käynyt mielen vieressäkään käydä Bloggerissa! :/ Kiitos kovasti kauniista sanoista, ja pahoittelut, kun vastaaminen kesti! :) Mukava, että sarjan postaukset ovat olleet kivoja, saa nähdä mitä tästä seuraavasta kuusta tulee, kun en päässyt hevostelemaan kuin kaksi kertaa tämän typerän taudin takia :P

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!