maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 5. luukku: Linkkaa blogisi!

Oikein hyvää huomenta kaikille siellä ruudun toisella puolella!
Minkälaisena joulukuun ensimmäinen maanantai valkeni? Omani valkeni hieman surkeana, koska vielä pitää niin äärettömän kauan odottaa, että on perjantai ja ratsastustunti! Mutta joulukuu on ihanaa aikaa, ja tallille voi onneksi mennä, vaikka ei ratsastaisi- kelitkin on hyvät, joten josko tallilla olisi taas muutamia talvimaastoja piakkoin, niin pääsisi tähtitaivaan alle köpöttelemään! :)
Tämän luukun takaa paljastuu paljon toivottu linkkaa blogisi- postaus, eli nyt saa linkata omia blogeja tuonne kommenttiboksiin! Toimi siis näin:

1. Linkitä blogisi käyttämällä tätä koodia: <a href="http://www.bloginosoite">blogin nimi</a> 
Koodia käyttäessäsi, korvaa lihavoidut osuudet oman blogisi tiedoilla. Eli tässä esimerkki oman blogini linkkikoodista: <a href="http://www.siirixo.blogspot.fi">Trust is about us</a>. Ole tarkkana, ettet poista yhtään heittomerkkiä tai muita erikoismerkkejä, koska silloin linkki ei enää toimi! :)

2. Kirjoita blogistasi pieni esittely mukaan kommenttiin. Kirjoittamasi esittely toimii blogisi esittelytekstinä myös mahdollisessa parhaimmiston esittelyssä, joten kannattaa kirjoittaa ihan kuin esittelisit blogiasi aivan uudelle lukijalle, joka ei ole koskaan vieraillut blogissasi! :) Romaania ei kuitenkaan kannata kirjoittaa, vaan pari kolme lausetta, joista ilmenee se teidän juttu, varmasti riittää! :)

3. Kerro, saako blogisi banneria käyttää blogisi esittelyssä kuvituskuvana, jos blogisi pääsee parhaimmiston esittelypostaukseen mukaan. Blogien bannereita ei käytetä muuhun, kuin blogin kuvituskuvana mahdollisessa esittelyssä.

4. Julkaise kommentti, ja jää odottelemaan vierailuani blogissasi- jätän jälkeeni kommentin!
Pillerikin haluaa tutustua uusiin kavereihin ja odottaa innolla linkkauksia!
Aikaa linkkailla blogeja on joulukuun 10. päivän iltaan saakka, joten toimithan ennen sitä! :)
Parhaimmistoon valitsen osallistujamäärästä riippuen 3-7 blogia. Myös minulle jo tuttuja blogeja saa linkata, mutta haluaisin tutustua ihan uusiinkin kasvoihin ja kaviokkaisiin, joten rohkeasti vaan kaikki ihan tuikituntemattomatkin mukaan, sanaa saa jakaa eteenpäin! :)

Onko Sinun blogisi joulukalenterissa mukana linkkaa blogisi- postaus?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)
Kommentoin blogiisi samalla, kun selaan blogit läpi esittelypostausta varten, joten
kommentti ei tule ihan välittömästi! :)

XOXO,
Siiri

39 kommenttia:

 1. Lillin hevoselämää 

  Blogia kirjoittelee 15- vuotias hevoshullu tyttö. Blogin päätähtenä toimii Suomenhevostamma Bambi, ja mukana menossa ovat myös Bambin emä Tara ja sisko Mirella. Aina välillä innostumme talliporukkamme kanssa kuvaamaan blogia varten oikein ajan kanssa, mutta blogissa on myös aika usein postauksia ihan tavallisista ratsastustunneista.

  Minunkin blogissani on ollut linkaa blogisi postaus. Blogin banneria saa käyttää jos blogini pääsee esittelypostaukseen mukaan.

  VastaaPoista
 2. Ohjaksissa
  Ohjaksissa kertoo vuonna 2008 syntyiden ruunien Hugon ja Ossin arjesta niin kotona kuin kilpakentillä. Hugo on puolalainen puoliverinen, jonka kanssa tavoitteena on päästä ensi kesänä estekisoihin ja Ossi onkin lämminverinen ravihevonen, jonka kanssa kilpaillaan niin normi kärrylähdöissä kuin montessakin!

  Saat käyttää blogini banneria, jos nyt vain satutaan pääsemään mukaan :D

  VastaaPoista
 3. Zupreme

  Blogissa on paljon 15-vuotiaan tytön elämää ja ajatuksia. Mukana muutama kauraturpa koira. Paljon myös reseptejä ja leivontaa.

  Satuin itsekin tekemään linkkaa blogisi postauksen joulukalenterin viidenteen luukkuun:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä nyt osui jostain syystä tosi monelle tälle ekalle viikolle, mutta tämä on mielestäni mukava tehdä ja näihin on myös kiva osallistua! :)
   Kiitokset myös sinulle linkkauksesta :)

   Poista
 4. Melkein mestari

  Blogissani kerron minun, 17-vuotiaan lukiolaistytön elämästä ensimmäisen oman hevoseni, 7-vuotiaan persoonallisen ratsutamman kanssa. Valmentaudumme viikoittain, ja aloittelemme hiljalleen kilpailu-uraamme. Treenataan positiivisin mielin ja pidetään hauskaa nauttien elämästä! :)

  VastaaPoista
 5. Pörheää Menoa


  Blogi pyörii joskus vähän hitaammalla, joskus vähän reippaammalla tahdilla, mutta joulukuun ajan täällä on varsin aktiivista toimintaa! Mukaan mahtuu joulukuussa vain erikoispostauksia.
  Normaalisti blogi kertoo ratsastuskouluelämästä Ratsutila Rusthollissa, jossa erityisessä pääosassa on pieni, valkoinen, yksisarvinen ponitamma Ferrari, jonka kanssa yhteistä tietä on tullut kuljettua syksyn alusta lähtien. Kaikki ei ole helppoa, mutta kaikesta selvitään - yhdessä!
  Vielä tähdellisemmässä pääosassa nähdään nuori narttukoira Pörri, joka käy metsällä ja kaivaa pihalle kraatereita ihan Norjaan asti. Tämän pikkukoiran kanssa ei aina ole helppoa, mutta kaikesta on selvitty - vaikkei ihan tyylipuhtaasti...

  VastaaPoista
 6. Pennin pyörittäjä

  Kun lihavasta ponista saadaan taas sporttinen lihaskimppu. Kun tammalle vihdoin kelpaa myös eteenpäin liikkuminen jumitteluiden sijaan. Valokuvausta ja yleistä arkihömppää ilman suuria analyysejä. Sitä on Pennin pyörittäjä.

  Tämän tiedät jo, mutta pakkohan se on linkata silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin saa linkata myös tuttuja blogeja! :)
   Kiitokset myös sinulle linkkauksesta! :)

   Poista
 7. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi


  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään.

  18.9 2014 postissa saapui jotain mikä muutti mun elämän. Nimittäin iso kirjekuori, jossa oli ilmoitus että mut oli valittu Special Olympics joukkueeseen! Mä en voinut uskoa sitä! Kyllä mä asiaasta oli haaveillut, mutta että mä pääsisin oikeesti Losiin? apua!

  Kun lähdön hetki koitti, olin päättänyt yrittää parhaani, en lähtisi yrittämään muuta, kun onnistunutta ja hyväksyttyä rataa. Mutta mites kävikään...

  Kolmesti kultaa! Siis se oli aivan käsittämätöntä! Olin ihan äimänä, kun ensimmäisen radan jälkeen, päävalkku tuli ja hihkaisi, että olin jaetulla ykkös-sijalla! En aluksi tajunnut sitä ja seuraava reaktio oli ilohuuto ja sitten tulivatkin kyyneleet... Minä olin aivan sekaisin onneasta. Ja voittoputki vain jatkui läpi kisojen.
  Sitä tunnetta ei voi sanoin kuvailla.

  Anteeksi kun tästä tuli hieman pitkä. Jos saat tästä lyhyemmän, niin hyvä koska minä en saanut.ja banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 8. Myrskyn Selkään

  Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun ja harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan kehitystä varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 9. Vetta Kengässä

  Kakskymppinen naisen alku aina yhtä hevosen hajuisena aina yhtä kaaoksenomaisen arjen keskellä. Arki pyörii ikuisen heppatytön tavoin hoidokkejaan hoivaten, paskaa lappaen tallityöntekijänä, maatalousalan opintoja opiskellen ja siinä sivussa muutakin elämää pyörittäen.

  Banneria saa käyttää, jos sattuu käymään, että tarvitsee postauksessa :D

  VastaaPoista
 10. Hymyillen Huomiseen
  Blogi on v.2000 syntyneen tytön hevosblogi, johon mahtuu mukaan myös lifestyle- ja valokuvausaiheisia postauksia. Mukana seikkailee kaksi hevosta, joista kumpikin on yksityisen omistajan eivätkä ne siis ole omiani.

  Banneria saa käyttää, jos on tarve! Sen saa kopioitua menemällä esimerkiksi sivulle "Kirjoittaja", jolloin kopioinnin eston koodia ei pitäisi olla :D

  VastaaPoista
 11. http://sydamenlyonti.blogspot.fi/

  Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on hieman yli vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle samalla lukijoitakin hieman ravimaailman saloihin perehdyttäen. Blogin päätähden suuret saappaat on saanut täytettäväkseen passihevoseni opistolta, nuori harmaiden hiusten aiheuttajankin tunnettu kuvankaunis lämminverinen tamma Hertta.

  Banneria saa ilman muuta käyttää, jos niikseen tulee :D

  VastaaPoista
 12. Raketilla Kuuhun

  Blogissa pääse seuraamaan 15v. tytön ja 8v. alkujaan villin haflingerruuna Kuun elämää. Siihen kuuluu tunnit, valmennukset, kisat ja myös maastakäsittelyjutut. Olemme Kuun kanssa nyt vuodessa edennyt kasikympin kisaratoihin, lähtötilanteena se, että se pelkäsi puomeja. Tavoite on tietysti isommat radat ja myös lisää kisakokemusta este- , koulu- sekä maastakäsittelykisoissa! Tietysti tavoitteena myös sijoitukset, jota maastakäsittelyn osalta on jo, sillä voitimme hevosmessuilla viimevuonna!

  VastaaPoista
 13. Ruskein silmin


  Ruskein silmin on tarina 15-vuotiaasta Emmasta, joka eräänä päivänä sai typerän päähän piston ja alkoi kirjoittamaan blogia. Tarinaa kuvittavat Mintun tallin tuntihevoset, kaksi ruman söpöä koiraani sekä jännitävääkin jännittävämpi arki.

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 14. Huh, nyt kun sain ulkoasun päivitettyä uuteen uskoon, niin kehtaa linkata bloginsa! :D

  Ajatuksen voimalla

  15-vuotias Anette (yrittää) kirjoittaa blogiinsa touhuiluista liikutushevostensa Ajatuksen ja Marjatan kanssa sekä tuottaa muille hyvää mieltä (ainakin toivottavasti) bannerien ja ulkoasujen muodossa. Viime aikoina on kyllä ollut hyvinkin laajoja aukkoja postaustahdissa, mutta jos tästä saisi joskus ryhdistäydyttyä! :)

  Banneria saa käyttää, suosittelen kyllä enemmän ottamaan screenshotin blogistani (jos pääsee postaukseen), koska pelkkä banneri näyttää... vajavaiselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset linkkauksesta myös sinulle, rohkeasti mukaan vain! :)

   Poista
 15. blogin nimi

  Blogin päätähtenä toimii issikkatamma Hjörkka. Toisena sivu päätähtenä toimii risteytysponi Lumikki. Välillä blogiin ilmestyy muitakin hevosia, pidän blogia omantyylisenäni!

  Banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 16. Askel lähemmäs unelmia

  Junnu esteratsastaja, oma hollantilainen kilpatamma, valmentautuminen ja tulevaisuudessa kisaaminen, arjen ilot ja surut, ylä- ja alamäet. Tästä kaikesta, ja paljosta muusta kerron blogissani!

  Banneria saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 17. En ole päässytkään nyt koneelle, joten pakko lukea puhelimella - sormet ristissä, että kommentti tulee perille! ;)

  Linkkaan nyt munkin blogin, vaikka ahkeraan oletkin käynyt kommentoimassa :D
  Eli: Team Pelkonen
  19-vuotias, välivuotta viettävä tyttö kirjoittaa blogia oman, omakouluttaman exravuri-lv:n kanssa treenailuista, kisoista ja kehityksestä (tällä hetkellä ko hec / re 80cm / ye 90cm). Kerron niin onnistumiset kuin epäonnistumisetkin. Mukana menossa välillä pv-ruuna, jonka kanssa siirryttiin esteradoilta koulun pariin viime syksynä, sekä nykyään harvemmin blogissa näkyy eräs ratsastuskoulun suokkiruuna (elämäni hevonen). .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti tuli perille :) Tottakai saa linkata myös tuttuja blogeja, niitähän tässä enimmistö onkin! :) Kiitokset myös sinulle osallistumisesta! :)

   Poista
 18. Karvakorvakamut

  Blogi kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa 2016 syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

  VastaaPoista
 19. Katkottuja Oksia
  21-vuotias ratsastuskouluoppilas kertoilee tunneista ja kisoista, mukana myös yksityisiä hevosia ja itsenäistä ratsastusta. Välillä kuvapostauksia hevostapahtumista. Postailen noin kerran viikossa, välillä useammin tai harvemmin :)
  (Banneria saa käyttää tarvittaessa)

  VastaaPoista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!