perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 2. luukku: Tallirutiini-video

Moi!
Onhan siellä maat jo valkeana? Täällä on, vaikka lämpötilat vähän heittelee- älyttömän kauniita talvipäiviä on kuitenkin koettu, ja toivotaan vielä muutamaa lisää, niin pääsisi kuvaamaan heppoja oikein postikorttimaisemiin! :)
Tätä luukkua tähdittää tuttu tähtipää!
(C) Ilona
Joulukalenterin toisessa luukussa on videopostaus tallilta, kun olin hovikuvaajani kera käymässä korvaustunnilla keskiviikkona 23.11. Videon ideana on tallirutiinini, eli videossa käydään läpi, mitä minä teen ollessani tallilla ratsastustunti-iltana :) Videon esimerkistä poiketen saavun yleensä tallille aiemmin, mutta tällä kerralla olin käymässä elokuvissa ennen tuntia, joten pääsin lähtemään vasta myöhemmin, kun normaalisti olen muutamaa tuntia ennen omaani paikanpäällä- kaikki oleellinen kuitenkin löytyy videosta (paitsi että menin ilman satulaa, niin satulointia ei nyt ole ;P), joten pidemmittä puheitta sen pariin! :) Videota tähdittää kukapa muukaan, kuin Pilleri! 

Tykkäätkö Sinä tehdä videoita blogiisi?
Mikä on mielestäsi parasta videoissa, niin katselijan, kuin tekijänkin näkökulmasta?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Huomenna jatketaan kalenterin parissa, ja tänäiltana menen jälleen tallille ratsastustunnille- ekaa kertaa joulukuun puolella, saa nähdä, tuleeko yhtä hyvä startti kuin viime kuulle! Joulukalenterin startattua tuntipostaukset jäävätkin hetkeksi vähemmälle, mutta kalenterin jälkeen tulee taas paljonpaljon tuoreita kuulumisia ratsastuksen saralta! :)
XOXO,
Siiri

12 kommenttia:

 1. Tää video oli tosi kiva ! :) itekkin tykkään tehä videoita, mut yksin kuvaaminen on hieman hankalaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yksin kuvaaminen on tosi hankalaa, kun ei voi kuvata kun yhdellä kädellä jotain tekemisiä, vaikka hevosen harjausta tai semmoista ja sitten jos jotain tapahtuu niin mitäs sitten tehdään :D Onneksi sain tän tehtyä, kun poikaystävä tuli auttamaan :)!
   Kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista
 2. Kiva video! :) videoiden editointi ja kasaaminen on kivaa puuhaa, mutta haastavaksi videoiden blogiin saamisen tekee ylimääräisten käsien puuttuminen... paljon helpompi kuvata video jos on joku kaverina kuvaamassa. :) alkoi taas tehdä mieli ratsastamaan maneesiin ja opettajan silmän alle kun katseli teidän menoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei tätä postausta olisi saanut edes tehtyä ilman erillistä kuvaajaa, joten iso kiitos poikaystäväni suuntaan :) Haha, no sitten vain ratsastamaan! ;)

   Poista
 3. Video oli tosi kiva! Itse tykkään kanssa tehdä vidoita, mietinkin juuri että kuvaanko viikonloppuna Tallinnasta videokoosteen, vai vain My Dayn kuvina, olisiko mielipiteitä, en tajunnut blogissa pitää äänestystä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse tykkään videoista ja kuvista ihan yhtä lailla katsojana, joten tee kummin itse haluat! :) Kiitos! :)

   Poista
 4. Ekana kiinnittin huomiota siihe, että miten näytät noin hyvältä tallilla koko ajan! :D JA tukkakateus! Olihan tuo video muutenkin kiva ja viihdyttävä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :'D No, tältä mä näytän vähä joka paikassa.. :'D Joten kiitos? :D äiti ku ois sitä mieltä, että pitäis mennä parturiin!
   Kiitoskiitos, hyvä että tykkäsit! :)

   Poista
 5. Kiva video! Ite tykkään tehdä videoita blogin puolelle, tuo sellaista kivaa vaihtelua normaalien postauksien rinnalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo samoin, en vaan oikein osaa kuvata varsinkaan itseäni :D

   Poista
 6. Voi Pilleri kuinka rauhallinen hän oikein onkaan <3
  Tosi kiva video ja kiva nähdä vähän paremmin mitä hevosten kanssa teet! :)
  Videoiden tekeminen blogiin on kyllä todella huippua, mutta joskus raskasta jos materiaalia on paljon. Mutta muuten niitä onkin todella kiva tehdä ja katsoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallero on oikein esimerkillinen :) Talvisin se on kyllä vähän äksympi, kuin kesällä, mutta ei silti pure eikä potki!
   Kiitos, kiva että tykkäsit! :) Videoiden teko on musta aina raskasta, kun ei ne pätkät tottele ja ohjelmakin kaatuu :''D

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!