sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Uusi ulkoasu ja sanaleikkejä

Moi!
Janina on tehnyt tänne upean uuden ulkoasun, mitäs olette mieltä? Itse tykkään kyllä kovasti, mutta edelleen te lukijat saatte vaikuttaa, jos jokin ei teidän näytöillänne näytä hyvältä- sanokaa siis rohkeasti, jos jokin ei ole selkeästi näkyvissä tai jokin muu mättää, niin korjataan asia! :) Janina onnistui kyllä värivalinnoissa minun mielestäni ihan nappiin, kyllä minä tykkään tästä nyt niin kovin, että tohtiiko tätä vaihtaakaan!
Joulukalenterin alkuun on enää ihan hetkinen, ja toivoitte kalenterin luukkuihin postauksia lokakuussa- yksi toivotuista postauksista oli "Sanat ja kuvat", ja nyt tarvitsisinkin teiltä niitä sanoja toteuttaakseni postauksen kalenterissa! Osa teistä ehdottelikin sanoja jo Instagramin puolella, mutta koska kaikki ei käytä Instagramia, niin täällä bloginkin puolella saisi nyt sitten ehdottaa! :)

Ideana on siis se, että kommentoisitte tuonne kommenttiboksin puolelle sanoja, ihan mitä vain sanoja, joiden kaveriksi minä sitten kaivelen sopivan kuvan. Eli sanoiksi voi ehdottaa vaikkapa tunteita, kuten "ilo" tai "suru", jotakin tapahtumia, kuten "onnistuminen" tai "kisat", mutta voi myös ehdottaa toisenlaisia juttuja, kuten "esteratsastus" tai vaikka "nauru". Sana voi olla mitä vaan, ja siitä ei heti ensimmäisenä tarvitse tulla ratsastus mieleen, kuten vaikka "kuutamo", tai "valokuvaus".
Postauksesta tulee sitä mielenkiintoisempi, mitä erilaisempia ehdotuksia saadaan kasaan! :) Ehdotuksien määrällä ei ole mitään maksimia, eli otan sitten kaikki sanat mukaan, joihin keksin hyvän kuvan pariksi, eli nyt ei tarvitse jättää kommentoimatta, vaikka ehdotuksia olisikin jo tullut! :)
Talvisen maiseman neidoksi pääsi Saara-suomenhevonen katselemassa auringonnousua :)
Joulukalenterin postauksista eka viikko onkin jo melkein valmiina (mitä nyt yksi video kuvaamatta...) ja loppupääkin on melko valmis, joten ihan hyvällä mallilla homma edistyy- vain luukut 12-19 ovat kokonaan vaiheessa, eli ei ole tekstin eikä kuvituksen osalta valmista! Iso kiitos kalenterin työstämisen helppoudesta kuuluu teille, kun niin moni ehdotti ja äänesti postauksia Joulukalenteri 2016?- postauksen kommenttiboksissa, niin sain nopeasti monia ehdotuksia luukkujen sisällöksi ja pääsin heti valitsemaan ja järjestelemään postauksia. Kalenterin tekeminen on hauskaa, on niin mukava tehdä postauksia, joiden tietää olevan lukijakunnalle mieluisia, ja niinpä se into riittääkin tehdä ihan joka päivä postauksiin osia, oli se sitten kuvaamista tai kirjoittamista :) Kiitos siis teille, siellä ruudun toisella puolella, olette ihan parhaita!

Miten oman blogisi joulukalenteri edistyy, vai teetkö kalenteria tälle vuodelle ollenkaan?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Huomenna tai ylihuomenna tuleekin sitten jo varsinainen postaus, joten kauaa ei tarvitse tallin kuulumisia odotella! :) Kisatkin koittavat jo lauantaina, voi apua!
XOXO,
Siiri

20 kommenttia:

 1. Hieno ulkoasu. :) Tässä on mun ehdotukset. Lumileikit, Huvittelua, Suru, rakkain, epäionnistuminen, riemu, hassu, raivo. Mun joulukalenteri edystyy aikas hyvin. Vielä suurimn osa sisällöstä puutuu, mutta eiköhän niitä ehdi kalenterin aikanakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo, kyllähän niitä ehtii, kun vaan laittaa luukut sellaiseen järjestykseen, että väleissä on valmiita luukkuja niin ei tarvitse kiirehtiä! :) Tsemppiä sullekin tekoon! :)

   Poista
 2. Lumi, villihevonen, kesä, rakkain muisto, paras hevonen, menneisyys, ei sen näin pitänyt mennä, kouluratsastus, maastoilu. Siinä nyt joitain mitä tuli äkkiseltään mieleen. :)
  Sun joulukalenterihan on hirmu valmiina jo! Mulla on huikeat kaksi luukkua täysin valmista kauraa blogiin, loput on vielä ajatuksen tasolla... Saa nädhä kuinka tässä käy... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä tekoon myös sulle! :) Mä teen luukkuja vähän silleen että yhtenä päivänä saattaa hurjastella kolme luukkua valmiiksi, kun taas joskus ei saa moneen päivään mitään aikaiseksi. Nyt on menossa tämä jakso, kun ei saa mitään aikaiseksi :D Vähän jänskättää, kun osa postauksista on tosiaan sellaisia, että voin vasta joulukuussa niitä tehdä, mutta olen koittanut taktikoida niiden paikat sellaisiin paikkoihin, ettei muuta tarvitse tehdäkään sitten :D Saas nähdä myös täällä!
   Kiitokset ehdotuksista! :)

   Poista
 3. Hieno ulkoasu! Mun ehdotuksia ; onnellinen päivä, ärsyttää, tulevaisuuden suunnitelmat, asia josta en luovu. :)
  Kelpaako noi? :-D jos oikein tajusin.

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Menetys, toivo, usko, ikuisuus, sekä viimeisen kerran.
  Oma kalenteri edistyy hitaasti "mutta varmasti" (kröhöm...) Vähän alkaa jo kuumottaa, kun luukkuja on täysin valmiina vasta viisi, eikä aikaa tunnu löytyvän mistään! Kaiken päälle olen asettanut postauksien tasorajan vähän turhankin korkealle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti kalenteri onnistuu! :) Mullakin on vähän sellainen ongelma, että joku postaus on olevinaan liian lyhyt tai tuossa on nyt liikaa kuvia tai jotakin tämmöistä, mutta kun teet yhteen kuukauteen 24-luukkua, niin ei niiden kaikkien kyllä tarvitse olla jotain kuuminta hottia, intohan siinä menee jos joukossa ei saa olla helpompia :)! Tsemppiä, ja iso kiitos ehdotuksista! :)

   Poista
 5. Liityin vasta lukijaks ja vaikuttaa tosi kivalta ja mielenkiintoiselta sun blogi! Ulkoasu on myös hieno :) Tässä pari sanaehdotusta: auringonlasku, luottamus, onnistuminen, pörröinen ja rauha.

  http://raketillakuuhun.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Liityn sinulle tuota pikaa takaisin :)!

   Poista
 6. Tää on mielettömän kiva ulkoasu! :)
  Toivo, menetys, haave, kaunis, periksi antamattomuus, söpö, suuri, talvi, lumi, rakkaus, hölmö, tympääntynyt, tyrmistynyt, toiveiden toteutuminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Miten minä koskaan tästä luovun :D Kiitos myös sulle ehdotuksista, tosi kivoja! :)

   Poista
 7. Minä oon ottanu härkää sarvista ja tekaissut hevos- ja koirablogiin kalenterit. Luukkuja puuttuu vielä molemmista muutama.. Mutta näillä mennään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, sinähän olet urakan ottanut! :) Hurja homma kyllä siinä :)

   Poista
 8. Wau! Tästä ulkoasusta tuli älyttömän kiva! :)

  Täytyy varmaan ensi vuonna toteuttaa joulukalenteri. Se vaan täytyy aloittaa hyvissä ajoin, tai iskee helposti viimehetken paniikki. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä! :) Joo, itsekin jo lokakuussa olin tekemässä, ja meinaa silti olla paniikki :'D

   Poista
 9. Kiva postaus ja taas tosi nätti ulkoasu. Itsellä melkein kymmenen luukkua valmiina. Tein aikataulun joulukalenteria varten niin olen saanut postauksia tehtyä.(Olen kylläkin vähän jäljessä Kröhöm...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä pukkaa vähän käymään, mut onhan sulla jo paljon valmiina! :) Vielä on onneksi aikaakin :)!

   Poista
 10. Wau, miten magee ulkoasu! Tykkään etenkin bannerista todella paljon, kivan erilainen, mutta silti niin yksinkertainen(siis hyvällä tavalla)! :D
  Muutama sanaehdotus: Hyvä hetki, vuodenaika, lempipaikka, epäonnistuminen, ilme ja ruska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Aivan ihana myös mun mielestä :) Kiitos ehdotuksista ja kehuista :*

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!