keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Hyvänmielen pläjäys

Kuvituskuvaksi videolle seuraksi marraskuun alkupuolelta räpsy!
(C) Ilona
Heippa!
Tämän postauksen piti tulla vasta joskus viikkojen päästä kalenterin jälkeen, mutta nyt kun sain videon kasaan, niin halusinkin jakaa tämän heti! Marraskuun loppupuolella menin tosiaan vielä Pillerillä ilman satulaa, ja sain tunnille taltioijan mukaan, joten tässä tulisi taas pitkästä aikaa maastakäsin kuvattua videoita meidän menosta! Videokoosteesta löytyy kaikki pätkät, mitä kamerasta löytyi, eikä niitä ole oikeastaan sen kummemmin pistetty osiksi koosteeseen- siitä selittyykin puolen tunnin kesto, katsokoon, ken jaksaa! ;) Minun mielestäni jokaisessa pätkässä vaan oli jotain julkaisemisen arvoista, joten halusin sitten jättää mahdollisimman paljon materiaalia koosteeseen- ja eihän se pahaa tee näyttää kerrankin isoa osaa tunnin työskentelystä, eikä vain viittä minuuttia, joten tässä nyt kerrankin sitten tulee videota ihan olan takaa! Ja onhan Pilleri niin söpökin, että kyllä sitä jaksaa vähän pitempäänkin tuijotella? ;) Pilleri suuttuu, jos väitätte, että ei ole!!

Videoon on karannut yksi järjestysvirhe, mutta ehkä siihen ei kuole (väistöjä jo ennen tehtävän selitystä) :) Videossa näkyy ihan kaikesta kaikki, ja opettajan kommentit kuuluu hyvin, joten en sen kummempia tässä selitä. Otsikkokin sen kertoo, video tuo minulle tosi hyvän mielen ja siitä todella jäi ihan huippukivat fiilikset! Pilleri suoritti kaikki tehtävät tosi tasaisesti ja teki heti paremmin, kun itse tein paremmin. Se onkin ihan hassua, miten videossakin on monta kohtaa, joissa opettaja sanoo vaikkapa että "rentouta molemmat kädet", ja sillä sekunnilla Pillerinkin niska laskee! Jotakin taikaa noissa opettajissa on pakko olla..! On se niin huippuheppa, rakastan ♥ Odotan jo innolla ensikertaa Palleron kanssa, niin huippu se nyt on ollut näillä ilman satulaa-kerroilla, josko sama buumi jatkuisi myös satulalla ♥

Menetkö Sinä mielelläsi ihan "kouluratsastusta" ilman satulaa, vai humputteletko vain rennosti?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

Joulukalenteri alkaa huomenna, iiks! Tänään menen illalla vielä kavereille seuraksi tallille, joten ei heppailu tämän kuun osalta vielä tähän jäänyt! :) Joulukalenterin jälkeen sitten taas ratsastushommia (ellei jokin luukuista tarvitse korvaajaa ratsastuspostauksen muodossa/tule jotain tosi hehkuttamisen arvoista ;) ), joten siihen asti hepat sanovat tuntihommista täällä blogin puolella näkemiin! :)
XOXO,
Siiri

8 kommenttia:

 1. Kiva video! :D mielestäni oli kiva kun jätit sen noin pitkäksi :) ja itse ainakin menen ihan kunnolla koulua ilman satulaa, tai humputtelen :D riippuu fiiliksestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, pitkästä aikaa oli kiva, kun tosissaan oli miltei koko tunnin mitalta pätkiä, niin mikseipä niitä sitten julkaisisi! :)
   Ilman satulaa on kiva mennä kaikenlaisia juttuja, etenkin pakkasilla on musta aivan ihanaa heittää hepoiselle viltti selkään ja lähteä peltokävelylle tai maastoon! :) Ja kyllähän se kehittää myös tasapainoa, joten sitä on ihan hyvä harrastaa! :)

   Poista
 2. Kiva video, katsoin pitkin videota pätkiä, kun aika oli vähän kortilla :) Olisin kyllä pidempäänkin katsellut, jos aika ei olisi tullut vastaan... Erittäin siistin näköistä menoa teillä molemmilla, ootte niin täydellinen pari!
  Itse en ole mennyt ilman satulaa sitten kesän leirin, eikä kyllä sen suurempaa intoa siihen olekaan, kun en ole oikein sen makuunkaan päässyt...Humputteluakaan ei ole tullut harrastettua, sillä tunnit painottuvat kouluratsastukseen jne. Eipä se oikeastaan haittaa, satunnaisesti pääsen jotain kavaletteja pomppimaan, mutta enpä ole päässyt hyppäämään kunnolla sitten kesän leirin :D
  Kouluratsastaja mikä kouluratsastaja.... Ainakin, kunnes toisin todistetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Ja eihän se haittaa jos joutuu vähän kelailemaan, kyllä siinäkin osuu kohdalle varmasti niitä hyviä ja vähän huonompia hetkiä! :) Kiva, että tykkäsit ja lämmin kiitos kehuista :)<3
   Haha, no, ehkä sitten paukkupakkasilla teilläkin jätetään satulat talliin? ;) Itse tykkään mennä etenkin kylmillä säillä ilman satulaa, se on niin rentouttavaa ja kivaa! :) Toivottavasti pääsette pian hyppimään ja ehkä menemään myös ilman satulaa, tsemppiä treeneihin! :)

   Poista
 3. Ihana Pilleri♥ Vähän täytyi skippailla videoista joitain kohtia, kun ei puolta tuntia kerennyt sitä katsomaan. Täytyy paremmalla ajalla palata :D Ratsastat niin siististi ja kivasti! Huomasin vain sen, että pidät käsiä/kyynärpäitä irti kyljistä, mitä taas oma valmentajani on mulle opettanut toisin. Tosin mulla oli silloin Eetu, joka kiskoi helposti irti satulasta, ellei ratsastaja istunut kyynärpäät kyljissä ryhdikkäästi. Mutta eihän se mikään virhe ole, huomasinpahan vain, kun allekirjoittaneelle siitä valitetaan turhankin usein (jos sitä joskus oppisi) :D
  Ennen menin paljon ilman satulaa ihan kaikkea, mentiin esteitä, koulua, maastoiltiin.... Mutta nyt kun menen lähinnä vain Ismolla ja Grandilla, niin on satulatta meno jäänyt vähemmälle; ensinnäkin kummallakin on aivan hirveät selät ja säät, ettei siellä voi kauaa istua edes käynnissä. Joskus kuitenkin humputellaan ilman satulaakin, ettei mene aina niin vakavaksi se treenailu. ;) Satulalla kun on helpompi etenkin Ismolla mennä. :D Eetun kanssa mentiin (/mennään) aina oikeastaan ilman satulaa. Sillä on niin mukava suokinpehmeänpyöreä selkä ja ihanat askellajit. Nykyisin vain käynnissä menty, mutta silti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon tämmönen lentelijä lintu siipieni kanssa! :D Joo, en mä oikein keskity pitämään kyynerpäitä kyljissä, kun on niin paljon muuta "isompaa" keskityttävää, kuten vaikka kyydissä pysyminen :D haha! No, ei oikeesti, kyllä meilläkin tunneilla huomautellaan, että kyynerpäät kylkiin, mutta tämä nyt oli mun osalta sellainen humputtelu, niin sain poikkeusluvan ;) Kesän istuntatunneilla se oli kyllä ihan tuskaa, kun väännettiin kaikki kohdilleen, ja sitten sitä piti vaan koittaa pysyä niin- on tämä ratsastus vaikeaa! :D Kyllä mä opin, onneksi on aikaa korjata ;)
   Voi noita säkähirviöitä! Mutta onneksi ilman jalustimia ratsastaminen tuo vähän samoja elementtejä, kuin ilman satulaa meno, joten it's not all gone! :) Onhan se kiva joskus mennä ilman satulaa myös niillä, joista saa mustelmia peppuun (kokemusta on), mutta kyllähän se kieltämättä olisi aika kivuliasta mennä useammin niin :'D Onneksi Eetu on pelastamassa päivän, onhan se ihanaa käydä maastoköpöttelyllä ilman satulaa näissä pakkaskeleissä :') Trio täydentää toisiaan ;)

   Poista
 4. Ihana Pilleri ja työ <3
  Miten oikein jaksoit kokonaisen tunnin ilman satulaa :D Minä kun joskus välipäivänä menen ilman satulaa niin varttikin tuottaa jo tuskaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, eikai siellä auta kun istua vaikka kyllä aina laukan jälkeen on aika kaikkensa antanut olo :'D Mitä väsyneempi, sen rennompi!
   Kiitoksia <3

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!