maanantai 19. syyskuuta 2016

Uusi ulkoasu on saapunut!

Kuvituskuvaksi yksi omista lempiotoksistani syksyn ratsastuksilta, Tommi-poni & minä vuosi sitten!
Moikka ja tervetuloa takaisin tänne hieman syksyisempään blogiin!
Nyt olisi ihan mahtavaa kuulla teiltä palautetta ulkoasusta, sillä vielä hetken aikaa on mahdollista tehdä muutoksia. Itse pidän Janinan työstä todella paljon, se kävi tosi nopsaan ja hän kuunteli omia toiveitani koko prosessin ajan. Nyt siis toivoisin voivani välittää hänelle palautetta myös teiltä, eli nyt sormet näppäimistölle ja kertokaa oma mielipiteenne, jotta saataisiin blogin ulkoasusta myös teitä lukijoita miellyttävä kokonaisuus! :)

Onko Sinulla tapana rempata blogisi ulkoasu aina vuodenaikaa vastaavaksi?
Mikä on oma lempivuodenaikasi?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)
Huomenna sitten muistellaan vielä vähän kesää ja maastoesteitä näin syksyn koleutta piristämään, joten stay tuned! 
XOXO,
Siiri

8 kommenttia:

 1. Tämä värimaailma on kiva ja sopii blogiisi hyvin! Minusta bannerissa on ehkäpä liikaa kuvia, mutta rakastankin liikaa liian yksinkertaista :D kuitenkin siisti kokonaisuutena! Tuossa ylhäälläkin komeileva lehti on mahti lisä, vaikkakin saisi minusta olla hiukan pienempi tai muuten ei niin silmää häiritsevä, kenties läpinäkyvämpi..? Mutta minä ainakin pidän tätä sinun blogillesi sopivana ja pääasia on, että sinä itse pidät siitä, jotta kirjoittaminen tänne on myös mukavaa!

  Mä olen aikaisemmin myös itse tehnyt ulkoasut vuodenajan mukaan, mutta totesin jokin aika sitten, että taidan tehdä sellaisia ulkoasuja mitkä silmääni miellyttävät. Oma sininen ulkkani meinaan ei kesään oikein nyt sellain napannut, mutta toisaalta se on niin neutraali että menee kaikkiin vuodenaikoihin.. Tosin en talvella välttämättä vihreää ulkkaa tekisi, mutta en myöskään länttäisi välttämättä lumihiutaleita siihen. Onpas hankalasti selitetty mutta periaatteeni on vain yksinkertaisuus ja ns. ajattomuus. Lempivuodenaikani on varmastikin kevätkesä, jolloin ei ole ötököitä, liian kuuma ja muutenkin luonto alkaa kukoistamaan!

  Ja kiva päästä lukemaan kesäisiä juttuja vielä, odotan jo ensi postausta! :)

  penniponi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta sinun ulkoasusi on juurikin sellainen "ajaton", ja sopii niin kesään kuin talveenkin- ja kuvaa myös blogiasi hyvin! Kiitos kovasti palautteesta, tätä arvostaa niin minä kuin itse taiteilijakin, välitän mainitsemasi kohdat eteenpäin! :) En olisi koskaan uskonut kuulevani, että oranssi sopii omaan blogiini, mutta olet kyllä ihan oikeassa- totta tosiaan se sopii ja onkin tosi kiva, syksyinen väri! :)
   Minä itsekin olen aikanaan pitänyt samaa ulkoasua vuoden verran täällä esillä, koska se oli juurikin niin neutraali, etten kokenut sen vaihtamista mitenkään pakolliseksi ja pidin ulkoasusta tosi paljon. Tämänkin ulkoasun vaihtaminen tulee varmasti kirvelemään, mutta aion tilata ulkoasun myös talvea varten joltain kokeneemmalta koodarilta, joten en usko pettyväni silläkään kertaa :)

   Kiitos vielä kovasti palautteesta ja ennenkaikkea uskalluksesta mainita myös niitä ei-niin-kivoja-juttuja! :)

   Poista
 2. Todella kiva tää uusi ulkoasu! Ihanan syksyinen. :) Itskein tekisi mieli aina päivittää blogin ulkoasua vuodenajan mukaan, mutta mulla ei yksinkertaisesti ole itse aikaa tehdä, eikä varaa maksaa kellekään. + olen niin nirso, että kyllästyn uusiin ulkoasuihinkin hetkessä, enkä halua ulkoasun tekijän ajattelevan, etten arvostaisi hänen työtään.. :/ Mutta ehkä munkin pitäisi päivitellä tuo blogin ulkoasu uusiksi..! Meinaan aika tylsä on tällä hetkellä. :D

  Oma lempivuodenaikani on ehdottomasti kesä, monestakin syystä. Mutta valitettavasti se aurinkoinen kesäulkoasu ei aina näytä kivalta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pääasia että itse tykkäät omista ulkoasuistasi, eikös vain :) Ei sitä ole mikään pakko päivitellä joka ihmeen kuukausi, kun lumi tulee maahan tai lähtee pois :D
   Tuo on kyllä tuttu tunne, että pelkää loukkaavansa toista, mutta kertoo vain omista toiveistaan, niin lopputulos on hyvin usein mieluisa! :) Mieli pahoittuu varmasti enemmän, jos ei avaa suutaan ja harmittelee sitten jälkikäteen että kun tuossa on tuommoinen ja tämmöinen, mistä ei itse pitänytkään, mutta ei vain tekovaiheessa kysynyt voisiko sen korjata- rohkeutta, ja voin tämän Janinan palveluita kyllä suositella, jos haluat ulkoasun tilata! ;)

   Poista
 3. Periaatteessa bannerin kuvat ovat hiukan tummia noin kaikkineen, ja ne olisi ehkä voinut aavistuksen paremmin sävyttää taustaan. Bannerin teksti taas on vähän yksin sävynsä kanssa ja lisäksi jotenkin epäselvä. Tykkään kuitenkin muuten rakenteesta ja tuo lehti tuossa on tosi kiva idea!

  Itse tapaan tehdä ulkoasut aika pitkälti vuodenajan mukaan, yleensä vaihdan ulkkaa kerran kuussa kun tykkään niitä niin paljon tehdä. :D Olen kuitenkin ajatellut talveksi laittaa jotain tummempaa ja herkempää, kun olen pysynyt aika valoisassa kaavassa tähän asti... Hehe. :p Suosikkivuodenaikani ulkan kannalta ovat talvi ja kevät, muuten kevät ja syksy. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bannerin päällä on oranssi sävy, joka tummentaa kuvia ja tuo Pillerin laukkakuva on ihan minun takiani tumma, kun en sen raakaversiota löytänyt, mutta halusin sen banneriin :/ Bannerin teksti on minusta aivan ihana, rakastan sitä ehkä eniten kaikesta tässä ulkoasussa :D Kiitos palautteesta, välitän eteenpäin! :)

   Vuodenajat on ainakin hyvä tapa varmistaa, että ulkoasua vaihtaa tarpeeksi usein, ja on kyllä hienoa, että sinulla intoa riittää vaikka joka viikkoiseen vaihtoon- ulkoasusi ovatkin kyllä aina tosi hienoja ja toisistaan erilaisia, voit olla ylpeä!:)

   Poista
 4. Todella hieno ulkkari! Mä niin haluisin että, joku ihana ihminen tekisi mulle syksyisen ulkkarin... mä kyllä oon yrittänyt tilata, mutta sitten se ihminen jonka odotin tekevän sen, lopetti tilaukset ja mä en saanut sitä uutta ulkkaria...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :/ Onpa harmi! Ulkoasujen tekijöitä on kuitenkin internet pullollaan, joten jatka vain sitkeästi etsimistä, kyllä se mieluisa vielä löytyy! :)
   Kiitos kehuista! :)

   Poista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!