perjantai 27. toukokuuta 2016

Linkkaa blogisi!

Heippa ja terkut Helsingistä!
Minulle heräsi hirveä hinku saada lisää blogeja lukulistalle- mikäs sen parempi keino, kuin tehdä linkkaa blogisi- postaus! Viimeksi toteutin tämän postausidean tammikuussa 2015, eli onhan se jo aikakin taas linkkailla ja lukea uusia blogeja! :) Tammikuussa linkkasitte minulle yli 50 blogia, joten eiköhän yritetä samaa nytkin! :)
Blogisi linkkaus tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen vapaavalintainen pieni kuvaus blogistasi, laittamalla mukaan linkki/blogisi osoite, ja kertomalla yksi postaustoive, jonka toivoisit näkeväsi Trust is about us- blogissa! :) Linkkailuaikaa on toukokuun loppuun, eli 31.5 iltaan asti. Myös minulle tuttuja blogeja saa linkkailla, eli linkkaus ei ole kiellettyä, vaikka lukisinkin jo blogiasi :)
Linkatuista blogeista teen top 10 (tai vaikka top 20, jos en osaa karsia...)- koostepostauksen, jossa esittelen mielestäni kivoimmat blogit, ja erittelen jokaisesta kaksi plussaa ja yhden kehityskohdan- kaikki linkatut blogit saavat siis mahdollisuuden päästä erilliseen esittelypostaukseen :) Liityn myös lukijaksi niihin blogeihin, joihin tykästyn, vaikka ne eivät yltäisikään kymmenen parhaan joukkoon.
Sinun ei tarvitse olla blogini lukija osallistuaksesi, mutta tietty saa liittyä jos tykästyy meidän menoon ja me ollaan siitä oikein iloisia! :)

1. Klikkaa itsesi kommenttikenttään
2. Kirjoita omasta blogistasi vapaaehtoinen ja vapaamuotoinen kuvaus
3. Linkkaa kommenttiin mukaan blogisi tai laita mukaan blogisi osoite
4. Kerro vielä yksi postaustoive, jonka toivoisit ilmestyvän Trust is about us- blogissa.
Olet osallistunut! :)
Muista kertoa, jos et halua blogisi banneria kopioitavan erilliseen esittelypostaukseen!

Sitten vaan kaikki linkkailemaan ja lukulistaa kasvattamaan! :)

Millainen on mielestäsi hyvä blogi?
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)

XOXO,
Siiri

33 kommenttia:

 1. http://ponivoimaablogi.blogspot.fi/?m=1

  Tallirutiini, huoneenedittely video? :)

  VastaaPoista
 2. Niinkuin hyvin tiedätkin: parikymppisen nuoren naisen blogi, keskittyy hevosenomistajan arkeen ja elämänkriiseilyyn. Pääasiassa hevostelua ja kivoja pikkujuttuja arjesta!
  essiwagner.blogspot.fi

  Pitkään aikaan ei ole näkynyt blogeissa perinteisiä My day-postauksia, sellainen voisi olla hauska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä mä seuraan ja sä tiedät sen ;)
   Joo, nyt kun sain yhden helpottavan välineen mukaan repertuaariin niin My Day on paljon helpompi kuvata! :) Voisin kuvata sen vaikka huomenna, jos nyt innostus riittää yön yli :D

   Poista
 3. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

  Blogin takana on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. Olen voittanut kolmesti kultaa viime vuoden Special Olympisc- Kehitysvammaisten kisoissa Los Angelissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkityksestä Jenny, teitä seurailenkin jo! :) Kiitos myös postausideasta, laitetaan korvan taa ja pikaiseen toteutukseen :)

   Poista
 4. P.s Toivoisin Mydayta kuvina tai videona.

  VastaaPoista
 5. En muuten tiedä, onko blogini sun lukulistalla, mutta ainakin käyt säännöllisesti heittämässä kivoja kommentteja. :D

  tuntihevoslinjalla.blogspot.fi (blogin nimi tulee muuttumaan parin päivän sisällä)

  Blogia tähdittää kaksi suomenhevostammaa, Ajatus ja Marjatta, sekä Kylämäen suomenhevostuntsarit. Blogi on siis hyvin suokkipainoitteinen. Itse haluan vain kehittyä ratsastajana ja pitää hauskaa, joten jos perinteinen puskailu ja syvällinen pohdiskelu hevosaiheesta kiinnostaa, niin tervetuloa lukemaan!

  Gaash, mulla on vain yksi übertylsä postausaihe sulle, sen nimi on Perinpohjainen selitys siitä, miten lopulta löysin itseni hevosen selästä. Lämpimät onnittelut, jos jaksat toteuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olethan sinä! :) Kiitos samoin sinulle kivoista kommenteista! :)
   Ihan kiva ideahan tuo on, enkä ole sitä hirveän syväluotaavasti täällä koskaan avannutkaan, joten eiköhän tuo tule kesän aikana tehtyä :)

   Poista
 6. Blogini kertoo pääasiassa ratsastustunneistani ja ihanasta koiranpennustani, Pörristä. Mukaan mahtuu myös erikoispostauksia ja muuta outoa, mutta parhaiten saat blogistani tietoa liittymällä lukijaksi:D

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  Haluaisin, että blogissasi olisi toivekuvapostaus, kun niitä on niin mukava lukea :)

  Mielestäni hyvä blogi on mielenkiintoinen, hyvin kirjoitettu, hyvälaatuinen jokaisessa mielessä ja siinä on hyvää tekstiä. Muutakin toki keksisi;)


  Liityin lukijaksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos liittymisestä, liityin sinulle takaisin! :)
   Toivekuvapostaus olisikin tosi kiva toteuttaa sitten, kun alkaa kesä kääntyä syksyksi- kesämuistelot kuvien muodossa!

   Poista
 7. http://kiiltoajakopsetta.blogspot.fi/
  Blogi kertoo minun arjestani ja harrastuksistani, pääosin hevosista ja valokuvaamisesta.
  Toivoisin, että blogiisi tulisi jossain vaiheessa myday videona tai kuvina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksesta ja ideasta, laitetaan toteutukseen mahdollisimman pian! :)

   Poista
 8. my-finest.blogspot.fi

  16-v tyttö ja 7-v heppa, kohta tulee ensimmäinen yhteinen vuosi täyteen! Tavoitteena lähteä kilpakentille, mutta erinäiset haasteet hankaloittaa tätä suunnitelman toteuttamista. Pidetään kuitenkin hauskaa ja kokeillaan uusia juttuja, ja postauksista löytyy kuvia lähes kaikista meidän kokeiluista! :)

  Ja tässä blogissa haluaisin nähdä jonkin haasteen tai kysymyspostauksen, kumman tahansa mutta videon muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymyspostaus tuli juuri toteutettua, mutta ehkäpä saisin jonkun haasteen kesän aikana toteutettavaksi- tai voisihan sitä videoida jonkun summer bucket list- kohdan, onhan nekin haasteita? ;)

   Poista
  2. Ja kiitos linkkauksesta & ideoista! :)

   Poista
 9. Kesällä 19 vuotta täyttävä espoolaistyttö kirjoittelee blogia ratsastuksesta, hevosista ja kaikesta siihen liittyvästä. Mukana menossa pv-r. Grandi, jolla valmentaudun ja kisaan esteillä ja koulussa (ko:HeB/re:80cm), sh-r. Elrik, ex-ravuri ja tuntihevonen, jonka kanssa vain hömppäillään (tällä hetkellä saikulla, sen jälkeen totuttelua kuolaimettomiin suitsiin), sekä lv-r. Ismo, ex-ravuri, jonka kanssa vasta tutustutaan esteiden ihmeelliseen maailmaan ja koulukiemuroiden saloihin. :) Blogissa paljon kuva- ja videopostauksia, erikoispostauksia, valmennus- ja kisapostauksia, ja vaikka mitä muuta! Tervetuloa seuraamaan meidän menoa! :)

  http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

  Postaustoiveina: 1) ratsastuskerta hevosen näkökulmasta (eli hepan kirjoittamana :Dd), niitä on hauska lukea! :D 2) Toivekuvapostaus 3) myday videona jostain tallipäivästä ja sitten jostain vähän erikoisemmasta ei-tallipäivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä mä seuraankin jo :*
   Kiitos linkkauksesta ja ideoista, tosi kivoja! :)

   Poista
 10. Meidän blogia oletkin varmaan jo lueskellut niinkuin minäkin sinun blogiasi! ;-) Blogissani "Team Voutilainen" seikkailee 13-vuotias saksanratsuponiruuna ja satunnaisesti 9-vuotias shettispallero! Blogi käsittelee aktiivista treeniä esteiden parissa valmentautuen sekä kisaten. Blogin osoite: www.teamvoutilainen.blogspot.fi

  Pakko sanoa tähän, että sinun blogisi on aivan mahtava ja tykkään bannerista tooosi paljon! Postaustoiveeni on jonkinlainen "Miten kaikki alkoi?" eli kertoisit milloin ja miten innostuit hevosista/poneista, jos et ole jo sellaista tehnyt! :-)

  - Janina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ;) Kaunis kiitos ihanista kehuista <3
   Täytyy toteuttaa tuo postaustoiveesi, sitä tässä muutama toivoikin ja teitä vartenhan noita toiveita kyselin- historian havinaa siis luvassa ;)

   Poista
 11. Tervetuloa 18-vuotiaan suomenruotsalaisen tytön lifestyle-blogiin. :) Blogistani löytää niin mielipidepostauksia kuin reseptejäkin, ja mukaan mahtuu myös asukuvia ja muita kuvapostauksia.

  Tästä löydät blogini: Hi Beautiful

  Toivoisin postauksia kosmetiikasta! Minua kiinnostaisi erityisesti sun lempikosmetiikkamerkit ja miksi juuri ne merkit ovat sun lemppareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksesta! :)
   Minä olen sellainen outo pörriäinen, etten meikkaa ollenkaan itse, enkä siis käytä kosmetiikkaa edes puuterin tai meikkivoiteen muodossa :)

   Poista
 12. Moikka kaikki!
  Kommentteja satelee teidän blogeihin kun pääsen takaisin kotikoneelle, eli maanantaina! :3 Kiitos kaikille tässä vaiheessa osallistuneille <3

  VastaaPoista
 13. http://siloistasatulaan.blogspot.fi/

  Päätähtenä 11-vuotias entinen ravuri, joka opettelee ratsujuttuja. Kirjoittajana toimii 17-vuotias tyttö :)

  Postaustoiveena irtohypytys tai -juoksutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksesta! :)
   Oi, olisi tosi kiva toteuttaa toiveesi, mutta nyt kun olen taas ratsastuskoululainen, eikä ainakaan vielä ole löytynyt vuokrahevosta, ei minulla ole mahdollisuutta irtojuoksuttaa tai -hypyttää :(

   Poista
 14. Moikka! Minä, 14 vuotias tyttö, pidän blogia koirallemme Leeville, HaviPrinssille. Pyrin siihen että bostauksessani ei olisi paljoa lukemista, sensijaan rutkasti kuvia. Tervetuloa tutustumaan, toivottavasti pidät :)
  http://havikoirani.blogspot.fi/?m=1

  Jotain tallirutiinia olisi kiva lukea, tai sellaista missä kerrot miten innostuit hevostelusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksesta! :)
   Pistetään toiveet korvan taakse, oikein kivoja ideoita! :)

   Poista
 15. Http://vinskiponi.blogspot.com
  Blogissa esiintyy Vinski niminen poniruuna, joka jaksaa aina ilahduttaa luonteellansa.

  Myday tai tallirutiinit olis kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. My Daytä toivoikin moni muukin, joten pakko kai se on tehdä, haha ;) Kiitos linkkauksesta ja toiveista! :)

   Poista
 16. http://pysteliina.blogspot.fi

  Tervetuloa lukemaan blogia, joka kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevosen tiineyttä ja tulevaisuudessa pienen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

  MyDay tai tallivideopostaus olisi kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkauksesta, teitä minä jo seuraankin :)
   MyDay on nyt niin tilattu juttu, että tulossa on! :) Kiitos ehdotuksista, tallivideopostauskin tulee varmasti kesän mittaan kuvattua! :)

   Poista
 17. www.mirellajau.blogspot.fi

  Oon Mirella, pian 18 vuotta täyttävä elämän janoinen opiskelija, joka kirjoittaa lifestyle painotteista blogia:)
  Ja kunnon myday postaus olisi kiva, missä on paljon kuvia:)

  VastaaPoista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!