tiistai 17. toukokuuta 2016

Jalustin.net- postaushaaste: Summer bucket list 2016

postaushaaste-1
Moikka!
Lupailin kisakuulumisia, mutta odottelen vielä kuvia, joten se saa nyt hetken odottaa. Sen verran paljastan, ettei sijoituttu, mutta radoista olen ylpeä! :) Ylihuomenna minulla on pääsykokeet ja 25. päivä toiset, joten blogi saattaa kärsiä niistä hieman, mutta tässä on luvassa ulkoasuremppakin pian, minkä ajan blogi on sitten hetken kiinni. Rempasta ilmoittelen sen tullessa sitten erikseen, jotta tieto saa teidät kiinni ja blogin sulkeutuminen hetkeksi ei sitten ole yllätys :)
Mutta mutta, nyt kun minäkin olen mukana Jalustin.net- blogiyhteisössä, tuli huomattua tämän kuukauden blogihaaste- tällaista en olekaan koskaan tehnyt! Luvassa siis Summer Bucket List, eli suomennettuna kesä-ämpärilista. Mistälie nimi tulee, mutta tarkoituksena on siis kertoilla kaikenlaisia kesän puuhailuja, mitä aikoo/haluaa tehdä tai mitä haluaa saavuttaa, kenties vähän haastaakin itseään. Ikäni kunniaksi kohtia kertyy 19 kipaletta- katsotaan, mitä kaikkea minun kesäni siis ainakin toivottavasti pitää sisällään!

♥ 1. Mene kurssille/leirille!
Tosiaan tuli tuossa viime viikolla varattua paikka Rauhalahden kesäkurssille. Elokuussa siis kursseillaan, tehoestekurssin merkeissä (3x 45min ratsastusta per päivä)!

♥ 2. Käy uimassa hevosen kanssa!
Toivottavasti kesällä tehdään maastoreissu ilman satuloita ja shortsit päällä, niin päästään pulahtamaan hevosten kanssa Kallaveteen. En ole koskaan aiemmin käynyt uimassa Rauhalahden hevosten kanssa, yrittämässä kävin tasan kerran- silloin sillä rakkaimmalla, Bennyllä, mutta silloin ei vesipetoa huvittanut kuin pieni kavioiden kastelu. Ehkäpä tänä kesänä siis kunnon pulahdus! Uikohan Pilleri, vai vihaako se vettä..?
Adolf Katt
2014 KuoR
♥ 3. Kuvaa kisat!
Kuopion Sorsasalossa kisataan tänä kesänä ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskisat, ja hieman pidemmälle kun kehtaa ajella, löytyy kenttäkisaa sun muuta minulle täysin uutta kuvattavaa- tänä kesänä tahdonkin käydä kuvaamassa jotkut kisat, esteitä, kenttää tai vaikka raveja!
Galaxi
2014 KuoR
 
♥ 4. Kisamatkalle!
Löytyykö ruudun takaa kisaajaa, joka ottaisi kisamatkalleen mukaan groomiksi, seuraksi tai vaikka kuvaajaksi tästä tyttösen? Itselläni kun ei ole mahdollisuutta kisata, olisi kivaa päästä näkemään kisaelämää katsojan roolia lähempää. Jos siis joku teistä suunnittelee kesällä kisaavansa jossain tässä lähellä, täällä on yksi innokas apukäsi!
Kisaverkasta, vajaa 80cm :)
♥ 5. Hyppää Pillerillä 90cm okseri!
Kesä on esteiden aikaa, ainakin meidän tallilla. Kisalämpässä jo hypättiin 85cm okseri, ja viime talvena ollaan ylitetty se ihan hieman vajaa 90cm pystynä. Minua kiinnostaa suorastaan ahdistavan paljon, mihin Pillerin rahkeet riittää- siitä olen ihan varma, ettei se pomppu siihen ysikymppiin missään nimessä lopu, mutta on vaan niin vaikea arvioida oikeaa potentiaalia, kun P ei ole ylihyppäävä hevonen. Turhaan ei niitä kykyjä esitellä, vaan aina hypätään vain sen tarpeellisen verran :D Etujalkatekniikka on Pillerillä parempi kuin takajalkatekniikka, joten voi olla että takajalkojen avaamattomuus koituu kohtaloksi kun noustaan yli metriin. Mutta olisi ihan super päästä kesällä kokeilemaan vähän "korkeushyppyä" Pillerin kanssa!

♥ 6. Lainaa GoPro- kameraa, ja kuvaa maastoreissu tai estetunti!
En yhtään tiedä, mistä muutun GoPro:ksi, mutta tämän haluaisin oikeasti tehdä! :)

♥ 7. Tee blogiin postaus yhteistyössä toisen bloggaajan kanssa
Jos joku tästä nyt heti kiinnostui, niin iskehän kommenttia! :) Tämäkin voi olla vaikea tehdä, kun aikatauluja pitää yhdistää, mutta tämäkin olisi kyllä tosi kiva ja uusi juttu tänne mun blogiin :)
♥ 8. Vietä koko päivä tallilla kesäpäivänä ja kuvaa videopostaus
Tallille heti seiskan jälkeen ja kotiin vasta tuntien loputtua? Kyllä, tänä kesänä tämä tehdään!

♥ 9. Yömaasto/pitkä maastoreissu
Tahkolla ollessa tulikin puhetta kesällä järjestettävästä kuuden tunnin maastosta, jolle ajattelin mennä mukaan, jos se järjestyy :) Yömaasto olisi myös tosi kiva juttu, mutta ei taida onnistua tässä nykytilanteessa- mutta saa nähdä mitä kesä tuo tullessaan!

♥ 10. Laukkaa täysiä
Rauhalahden maastoreiteillä ei ole kuin yksi laukkapätkä, mutta kyllä siinäkin ehtii kovaa menemään- jos laitumelle pääsisi rallittamaan, niin olisi kyllä aivan superia! :)

11. Vikellä!
Tämä tehdään yleensä kurssilla ja toivon niin tapahtuvan tänäkin kesänä :) Viime kerrasta vikeltäen on jo monta, monta vuotta, joten taitoja onkin jo tarpeellista terästää!


12. Hyppää esteitä ilman satulaa!
En ole ikinä, en ikinä hypännyt ilman satulaa :D Pillerillä hyppäisin kuitenkin tosi mielelläni, vaikka sillä onkin ihan hirviösäkä ja mustelmiahan siinä tulee, on P se the Hevonen, jonka kanssa sen haluaisin tehdä :)

♥ 13. Estetunti uudella tuttavuudella
Tarkoitan siis sellaista hevosta, jolla en ole ennen hypännyt, kouluratsastustausta sallittakoon! Mahdollisia menopelejä olisivat mm. Cromi, Leevi, Retu ja Ferry :) Todella outoa, etten ole koskaan hypännyt Ferryllä, mutta kai se johtuu siitä että hyppäsin alkujaan paljon Eetulla, Morrilla ja Jeffryllä, ja sitten en hypännytkään ennen kuin aloitin jo Pillerin kanssa.. :D

♥ 14. Käy uimassa yöllä
Yöauringon valaistessa vielä taivaanrantaa, pulahdan toivottavasti lämpimään veteen- en ole mikään himouimari, vihaan kylmää vettä ja en ole rantaleijona, joten tässä on jo sitä itsensä voittamistakin jo vähän mukana :D

♥ 15. Tee ainakin kolme kuvapostausta
Hevoskuvia, ratsastuskuvia, maisemakuvia, kaikesta voi ottaa kuvia ja niiden iloa on kiva jakaa muillekin! :)

♥ 16. Toteuta viisi lukijoiden toivepostausta
Toiveita saa aina laittaa tulemaan ja kesän ajan toteuttelen kaikki mahdolliset! :)
80cm kisaradalta :)
♥ 17. Tee herkkuja hevosille
 ...ja vie ne tallille Pillerin 14-vuotissyntymäpäivänä 09.07.16! :)

♥ 18. Hyppää maastoesteitä
Toivottavasti tallin maastoesteet kunnostetaan ja niitä pääsee taas tänä kesänä hyppäämään! Pillerillä en ole niitä koskaan päässyt menemään, olen hypännyt maastareita vain Eetulla ja Rommilla :(

♥ 19. Ota erikoisempia poseerauskuvia hevosen kanssa
Tämän toteuttaminen voi olla yllättävän hankalaa, mutta yritetään! :)

Syksyllä sitten katsotaan, kuinka monta näistä "tavoitteista" täyttyi. Toivottavasti vähintään puolet!

Oletko Sinä tehnyt jo Summer Bucket List- postausta blogiisi?
Linkkaa se alas!
Kommentti kommentista ja lukija lukijasta! :)
XOXO,
Siiri

14 kommenttia:

 1. Taisin viime vuonna tehdä, mutta tänä vuonna en välttämättä enää tee. Tulee kesä täyteen heppailua joka tapauksessa! :D Mutta tosi kivoja asioita oot listannut! Toiveena on tallipäivän myday, jonkun erikoisen päivän myday ja joku erikois-kuvapostaus. Esim. jotain poseerauskuvia Pillerin kanssa tms. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaveritkin antoi ideoita kun oma luovuus loppui :) Kivoja ideoita, täytyypä heti alkaa toteuttaa kun sopivia päiviä sattuu kohdalle! :)

   Poista
 2. Kivoja ideoita oot kehittänyt. Mun listaan taitaa tulla joitakin muutoksia, sillä mun kesästä taitaa sittenkin tulla hevosaiheinen. ^ ^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva että sinäkin pääset heppailemaan kesällä! Se onkin parasta aikaa :)

   Poista
 3. Kivoja juttuja olet lisäillyt tähän listalle, itselläni tosiaankin tämänlainen postaus työn alla mutta en kuitenkaan ole saanut vielä valmiiksi. Oli muuten kiva kun perustelit vastauksesi, etkä vain heittänyt tähän asioita. Tuli mukavasti kunnollista sisältöä!

  Ai että itsekkin voisin hyötyä gopro kamerasta kesällä, kun kaikenlaisia videideoita mihin sen tarvitsisin.. Kaiketi pitää katsoa jos saisin kaverilta lainaan tai jos laittaisin siihen rahaa. Kun sillä ainakin voisi kuvailla omia ratsastuksia, vaikkakin vain selästä käsin. Mutta kuitenkin voisi olla kiva tehdä video missä kuvaa maasta että selästä. Sitten kun keksisin miten saisin tuon idean toimimaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äläpä! Olisi ihan super nähdä "yhtäaikaa" miltä esimerkiksi esterata näyttää selästä ja maastakäsin. Voisi tulla sellaisia pieniä oivalluksia :D!

   Poista
 4. Tsemppiä pääsykokeisiin! :)
  Ja täällä olis yks apukäsiä tarvitseva jos kisat löytyy, harmi kyllä välimatka on vähän pitkä.. :D Ja yhteistyötkin olisi kivoja, mutta kun tämä välimatka :D
  Hauskoja asioita oot listannut, innostuit sitten hyppäämisestä kun oli niin paljon estepainotteisia asioita? :D Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan mä olen ollut innostunut hyppäämisestä, Pillerin kanssa oli vaan niin superia siellä kisoissa että voisin vaikka joka päivä käyttää sen 25e sillä ratsastamiseen.. :D Nyt ei vaan ole rahaa ihan joka päivä käydä kun meni jo viime viikolla siihen kurssiin ja olin kahdella tunnilla + kisat... :D

   Sun kanssa ois kyllä tosi kiva tehdä! Täytyy kyllä katsoa jos vaikka olisin tulossa sinne päin tässä kesän aikana 8)

   Poista
 5. Tosi kiva postaus! :-) En ole vielä tälläistä postausta omaan blogiini väsännyt, mutta pitääpä tehdä! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tee ihmeessä, oli tosi kiva tehdä ja onpahan kesälle jotain suunnitelmia :*

   Poista
 6. Kivoja ideoita oot keksinyt. :) Ja muutenki sun blogi vaikuttaa mukavalta! Mun summer bucket list löytyy täältä: http://world-with-horses.blogspot.fi/2016/05/summer-bucket-list-2016.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Käynpä lukemassa, toivottavasti kesästä tulee ikimuistoinen myös sulla! :)

   Poista
 7. En muista teinkö tällaisen viime vuonna, mutta nyt pitää kyllä taas tehdä, kiitos inspiraatiosta! :D

  VastaaPoista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!