tiistai 3. maaliskuuta 2015

Linkkaa blogisi!

Moikka!
voi että kun herra oli söpö<3
40. lukijan erikoispostauksen äänestyksessä jaetulle ykkössijalle tulivat "linkkaa blogisi" ja "tallin ja hevosten esittely"- video. Mutta koska teitä on jo 44, niin päätin toteuttaa teille ihanille molemmat postaukset :) Kuten jo aiemmin totesin, tallin esittelyä en voi toteuttaa juuri nyt kirjoitusten takia, niin olkoon se toinen osa tästä erikoispostaussarjasta sitten- sen julkaisen sitten myöhemmin, kun löytyy aika kuvaamiseen ja editointiin. Mutta nyt vaan linkkailemaan blogeja! :)
Linkatuista blogeista valitsen mielestäni mukavimmat ja kirjoitan niistä pari sanaa erilliseen postaukseen. Ja voihan se olla, että löydän uutta lukemista lukulistalleni! :) Ei siis ole sen tyyppinen idea, että "arvostelisin" kaikki linkatut blogit.
Ihan kaikki saavat linkata bloginsa, ei tarvitse olla blogini lukija. Jos kuitenkin liityt lukijaksi, mainitse se kommentissasi niin liityn takaisin! :)

Kun linkkaat blogisi...
- Muista tosiaan jättää linkki, älä vain blogin nimeä!
- Voit kertoa lyhyesti blogistasi kommentissa :)
- Kerro, voiko bannerisi kopioida postaukseen.
- Jos haluat, linkkaa jokin erityinen postaus, jonka haluaisit minun lukevan :) (huom. vain yksi!)
- Ethän linkkaa blogiasi montaa kertaa! :)

Aikaa linkkailla blogeja on kirjoitusten loppuun asti, eli 18.3 iltaan asti :) Postaus julkaistaan 12. viikolla :)

Blogi elää 8.3-18.3 varmaankin ratsastustuntipostauksia lukuunottamatta aika hiljaista elämää, että voin rauhassa lukea ja valmistautua kirjoituksiin. Tämä silti suotakoon, sen jälkeen palataan sitten entistäkin aktiivisempana kirjoittelemaan! :)
Onnea kaikille kevään kirjoituksiin osallistuville! Pitäkäähän peukkuja pystyssä minullekin :)

XOXO,
Siiri

53 kommenttia:

 1. Blogini seuraa kahden lämminverisen elämää, kotona ja kisoissa. Toinen on kotona puskaratsuna ja toinen aktiivisemmassa kilpailu käytössä. Nyt palaillaan revähdyksen aiheuttamalta sairaslomalta ja suunnataan takaisin kilpakentille. Kilpaillaan esteillä ja koulussa, sekä loppuvuonna olisi tarkoitus päästä yhdet harjoitus maastoestekisat menemään.
  Tervetuloa lukijaksi :)

  http://lamminverinenunelma.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. http://virheista-oppii.blogspot.fi/ en tiedä tuliko nyt linnkinä, toivottavasti :D
  Blogi kertoo 9-vuotiaan suokin kanssa treenailusta lajissa kun lajissa. Tavoitteena on kehittyä yhdessä ja päästä ehkä kisaamaankin!
  Bannerin voi kopioida
  http://virheista-oppii.blogspot.fi/2015/02/voihan-korva.html

  VastaaPoista
 3. http://mimmijavuoksi.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 18-vuotiaan tytön ja 8-vuotiaan ruunan arjesta. Treenaamme pääasiassa koulua, mutta hyppäämme myös pieniä esteitä ja pidämme hauskaa! :)
  Bannerin saa kopioida mikäli valkaat blogini :)

  VastaaPoista
 4. www.viksujasenja.blogspot.fi

  Blogini kertoo vuokrahevoseni kanssa treenailuista koulupuolella! Blogissa joka viikko jokin postaus ja postauksissa isot kuvat. Tervetuloa !

  VastaaPoista
 5. Minä minä osallistun! :)
  http://elppigoes.blogspot.fi/ < Elppi Goes

  20-vuotias jyväskyläläis-kuopiolainen opiskelija heppastelee ja bloggailee paljon muusta hevosiin liittyvästä! Bannerin saa kopioida.

  VastaaPoista
 6. http://hemulin-hevostelut.blogspot.fi/
  Blogia kirjoittaa 18-vuotias tyttö Haapavedeltä ja blogi toimii ratsastuspäiväkirjana. Ratsastan muutaman kerran viikossa suomenhevos- ja lv-ruunilla, joista lähinnä kerron blogissani.
  Banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 7. http://biccolojapelle.blogspot.fi

  Kirjoitan blogia kaverini kanssa kahdesta ponistani. Kerromme muunmuassa ponien liikutuksista. Uusia kuvia laitetaan lähes joka postaukseen mutta joskus tämä ei onnistu kuvaajan puutteen vuoksi. Kaikki lukijat ovat tervettulleita :D

  VastaaPoista
 8. http://pysteliina.blogspot.fi

  Tervetuloa yli 100 lukijan joukkoon lukemaan blogia, joka kertoo 17-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta oman suomenpienhevosen ja vuokrahevosen kanssa. Välillä postauksissa saattavat vilahtaa myös perheemme kissat ja kanit.

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 9. http://hallamaire.blogspot.fi

  Blogi kertoo entisen estejännittäjän matkasta kohti kenttäkisoja konkarihevosella. Muita ratsuja löytyy 4v Andalusiasta 2* kenttätammaan.

  Banneria saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 10. http://kuningasbrego.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 7-vuotiaasta pv-ruunasta Bregosta, ja 23-vuotiaasta Anskusta. Enimmäkseen päiväkirjamaisesti treeneistä ja arjesta. Tavoitteet kilpailla helppoja esteluokkia ja kehittyä kokonaisuudesaan ratsastuksessa.

  Saa käyttää banneria!

  VastaaPoista
 11. http://elinantalleilua.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 14- vuotiaan tytön heppailuista sekä normaalista arjesta. Blogi on pääsääntöisesti hevosblogi, mutta myös pieneltä osalta lifestyleblogi. Postauksissa esiintyvät komea musta ruuna Voitto sekä punaruskea tamma, Sade.

  Banneria saa käyttää!! :)

  VastaaPoista
 12. http://punaruunikko.blogspot.fi/

  Blogissa kerrotaan rennolla otteella 23-vuotiaan Ammun monipuolisesta liikuttamisesta ja yhteisistä hetkistä tämän persoonallisen ponin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahingossa poistin kommenttisi bannerin käytön luvasta, mutta asia sisäistetty! :)

   Poista
 13. http://riding-mylifestyle.blogspot.fi/

  13-vuotiaan tytön kirjoitteluja valmentautumisesta ja kilpailemisesta ratsastuskoulun hevosella kuvilla ja videoilla varustettuna. Blogin päätähtenä esiintyy 12-vuotias sekarotuinen hepparuuna Karoten. Toki muitakin karvakorvia vilahtelee parrasvaloissa silloin tällöin.

  Banneria saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 14. http://friisilainen.blogspot.fi

  Unelmien musta kertoo -13 syntyneen friisiläisorivarsa Albertin matkasta kohti aikuisuutta. Edellisen hevoseni kuoleman jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert. Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta.

  Banneria saa käyttää tässä tarkoituksessa. Tutkin tätä blogiasi tarkemmin ja saatan liittyä lukijaksikin.

  VastaaPoista
 15. http://matskuntallielamaa.blogspot.fi/

  16-vuotiaan hevos- ja lifestyleblogi, joka kertoo omasta arjestani kahden oman söpön suokin ja yhden ratsastettavan lainahepan parissa. Postaustahti on säännöllinen ja postaukset usein hyvälaatuisilla kuvilla varustettu.

  Banneria saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 16. http://myfairytale-tia.blogspot.fi/

  '97 syntyneen lukiolaistytön hevos- ja lifestyleblogi. Yhä enemmän lifestyletyyppisiä postauksia suunnitteilla, alunperin pelkkä hevosblogi. Postailen 1-5 kertaa viikossa, riippuen onko aihetta mistä kirjoittaa. Olen "vain" ratsastuskoululainen, mutta joskus liikuttelen muutenkin hevosia. Viime syksynä aloitin kilpailemisen. Heppapääosassa suokkipoika Elrik. :)

  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 17. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Lifestyleblogissani juttua omasta 17-vuotiaasta pv-ruunastani, kauneudesta, kodista ja muusta arkeeni liittyvästä. :)

  Banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 18. http://ablemajor.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 5-vuotiaan welsh cob -ruuna Jaskan arjesta omistajansa 23-vuotiaan Oonan kanssa.
  Blogissa jaetaan ajatuksia, kirjoitetaan ratsastuksesta ja elämästä nuoren hevosen kanssa sekä muistellaan myös lämminveriruuna Majuria, joka laukkasi vihreämmille niityille joulukuussa 2014.

  Bannerin saa tarvittaessa kopioida postaukseen :)

  VastaaPoista
 19. http://pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 02 syntyneen ikuisen ponitytön ja ihanan omalaatuisen poninsa Inkun kanssa puuhailuista niin kisakentillä kuin maastoissa laukatessa. Kilpailemme 1- ja 2-tasolla esteillä 70-90cm ja koulussa He C-B tasolla vaihtelevin tuloksin.

  Banneria saa käyttää:)

  VastaaPoista
 20. http://janinajakarvakamut.blogspot.fi/

  Isän tytön, tekniikkaneron, kaikkien kaverin, eläinrakkaan, kouluratsastajan, herkän, mutta hullun tytön blogi.

  Kerron blogissani kaikkea hevosiin, koiriin ja valokuvaukseen liittyvää.

  Ratsastan Ratsunaisessa jatko 3-tasoisella tunnilla. Käyn epäsäännöllisesti ratsastamassa Tantta-nimisellä, pian 18-vuotiaaksi kääntyvällä, koulumammalla ja käyn myös välillä Terhin yksityisvalmennuksissa. Joskus blogissa saattaa myös esiintyä vanha vuokrahevoseni Iita.

  Omistan pian 5-vuotiaaksi kääntyvän sekarotuisen Nipsu-nimisen koiran. Nipsun kanssa tehdään kaikkea rennosta hulluun. Rentoon liittyy nukkuminen, syöminen ja löhöily. Hulluun kuuluu riekunnat ulkona. Kunhan pihat on kunnossa, hypytän Nipsua ahkerasti. Nyt talven aikana Nipsu on päässyt vähän lihomaan.. :D

  Valokuvaus on vähän uudempi homma blogissa. Useimmiten kuu-ja lintuvalokuvaus on vetänyt minut puoleensa. Mutta ei siinä vielä kaikki, blogista löytyy vaikka mitä luontokuvia!

  Pää osin koitan pitää blogin rentona ja laadukkaana! :)

  Suosittelen kipaisemaan, jos löytyisikin jotain mielenkiintoista ;)

  VastaaPoista
 21. http://rosajabate.blogspot.fi/

  Blogissani pääsee tutustumaan treeneihini sekä kilpailuihin, mukana myös oheusharjoittelua ja erikoispostauksia! :)
  Tänä kautena kilpailemme 130cm luokkia, jumiorisarja, GPtä ja hyppäämme SMmät!

  M muistaakseni oot vieraillut mun blogissa aiemminkin?
  Bannerin saa kopioda, vaikka onkin animaatio :)

  VastaaPoista
 22. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi
  I dressyrsadeln -blogi kertoo 15-vuotiaan tytön ja uuden hevosystävän, 7-vuotiaan kouluhevosen Divan, treeneistä. Yhteistyö lähti käyntiin vuoden 2014 lopussa, ja tavoitteena olisi kisakentät kaudella 2015. Nuoren, tavoitteellisen kouluratsukon arjesta kertova blogi on täynnä piristäviä ja tuoreita kuvia! Postauksia saattaa tulla myös ruotsiksi.
  Kisakausina tulee myös valokuvauspostauksia ja minut saattaa bongata kentän reunalta kesäisin täällä Lohjan alueella :)!
  Kuvia&banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 23. weareallperfectblog.blogspot.fi

  kahdeksas-luokkalaisen ringettetytön lifestyle blogi jossa kirjoittelen ostoksista ja arjen kiireestä. Ajattelin myös mielipidekirjoituksia alkaa kirjoittelemaan :) Postauksen mukana paljon kuvia :)
  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 24. Sait muuten uuden lukian sillä tosi ihana on tää sun blogisi ♥ Bannerikin on tosi ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kohteliaisuuksista<3 liityn huomenna sulle takaisin kun en tänään käy enää koneella :)

   Poista
 25. hemulijaomppu.blogspot.com

  Banneria saa käyttää, blogi oli ennen sekalainen jonne kerroin life style juttuja sekä heppajuttuja.
  Mutta nykyään se on täysin eläin/ja heppablogi (:

  VastaaPoista
 26. http://sydamellaniina.blogspot.fi/ Blogia kirjoittelee 21-vuotias opiskelija Helsingistä. Kirjottelen kuulumisiani, hyviä&huonoja hetkiä melko avoimesti. Teen myös erilaisia teema postauksia millon mistäki. Mielipiteitä, vaatteita, ajatuksia, eläimiä, läheisiä ihmisiä ja kaikkea muuta elämästäni. Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 27. http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/ Banneria saa käyttää (:

  Ajatuksia, pään sisäisen taistelun strategiasuunnitelua, valokuvaamista, hevosia, mestaruuksia, onnellisuutta, ehkä hieman hassutteluakin. Vajaa täysi-ikäinen ikuinen lapsi, Laura, kertoo avoimesti omasta käsityksestä elämästä, fiiliksistä ja hevosista omalla tyylillä.

  VastaaPoista
 28. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Voitolla tähtiin-blogi kertoo pääasiassa shetlanninponi ori Orionin sekä minishettis ruuna Knatten elämästä ja seikkailuista, sekä 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen ajatuksista. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti, aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia näiltä nelijalkaisilta kaveruksilta tosiaankaan jää puuttumaan :)

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 29. http://wiimajailana.blogspot.fi/ ja banneri saa käyttää:)
  Kertoilen blogissa arjesta ja vapaasta kahden koiran kanssa. Mukaan mahtuu myös niin harrastukset, kaverit ja valokuvaaminen. Myös hevoset ovat lähellä sydäntä, ja lähiaikoina varmaan tulossa postausta uudelta tallilta!

  VastaaPoista
 30. http://elamanmurut.blogspot.fi, saa käyttää banneria! :)

  16-vuotias kainuulainen tyttö kertoo arjestaan hevosten keskellä - mukana monenlaisia kaviokkaita, mm. tiineenä oleva puoliveritamma ja sen ponikamu. Monipuolista menoa, eikä kypärä kiristä liiaksi päätä! :)

  VastaaPoista
 31. http://tmired.blogspot.fi
  15 v tyttö etelä-pohjanmaalta kirjoittaa blogia elämästään oman hevosen ja koiran kanssa. Väiski on 9 vuotias suomenhevonen. Panostamme estepuolelle ja valmentaudumme säännöllisesti.
  Ja banneria saa käyttää:)
  Liityin myös blogiisi, todella kivan oloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) liityn huomenna takaisin käydessäni koneella :)

   Poista
 32. http://pilanpaiten.blogspot.fi/2015/02/onnistumisia.html tuossa siis linkki tiettyyn postaukseen:) saa käyttää banneria.

  Blogi on uusi ja vasta aluillaan, joten siellä ei ole pajoaa postauksia eikä kuvia. 14-vuotias tyttö kertoo hevosharrastuksestaan. Liityin blogiisi lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) liityn blogiisi huomisen puolella käydessäni koneella! :)

   Poista
 33. http://hereandnow-sofkulen.blogspot.fi/

  Innokas bloggaaja kertoo elämästään, jonka aihealue hyppää lifestylestä heppailuun (ja siinä välissäkin on aika paljon asiaa..hehe). Elämäni on suurimmaksi osaksi pelkkää heppaa ja tallia, mutta ei heppaihmisetkin pääsevät kivasti tunnelmaan mukaan. Yritän kuitenkin kertoa mahdollisimman monipuolisesti arjestani, täytän postaukset tuhansilla kuvilla ja pyrin kirjoittamaan oikeakielisesti ja monipuolisesti. Tavoitteena on myös täyttää blogia erillaisilla erikoispostauksilla ja videoilla.

  VastaaPoista
 34. hups, unohdin! saa käyttää tosiaan banneria (:

  VastaaPoista
 35. http://maastoillen.blogspot.com

  Blogi on lifestyle-/hevospainotteinen blogi. Yritän pitää blogin aktiivisena, niin postauksien ja "remonttien" kannalta. Järkkärilaatuisia kuvia, ja silloin tällöin videoita (koska tietokone..) :-) Ja saa käyttää banneria!

  VastaaPoista
 36. http://teamrujoataidetta.blogspot.com/
  "Blogia kirjoittaa -98 syntynyt tyttö / Päätähtinä 9-vuotias suomenhevosruuna, 12-vuotias ex-ravuri suomenhevosruuna jota koulutan ratsuksi, sekä 24-vuotias ex-ravuri lämppäri tamma"
  Blogini bannerin saa kopioida näytille :) ja vielä linkki erikoispostaukseeni;
  http://teamrujoataidetta.blogspot.fi/2014/01/17-10-lukian-kunniaksi-spessupostaus.html

  VastaaPoista
 37. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/ Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. :) Treenaan tämän kesän Special Olympics kesämaailman kisoihin Los Angelsissa. Banneria saa käytää ja tässä luotteva postaus.

  VastaaPoista
 38. http://pinksunsparkle.blogspot.fi

  Oman elämänsä supermalli, persoonallinen nuori vaimo ihminen kirjoittaa elämänsä kohokohdista. Hehkutetaan onnistumisista ja iloitaan, mutta uskalletaan rohkeasti tuoda esiin myös ne huonommatkin asiat. Positiivuus on ykkösasia, mutta välillä tempperamenttinen luonne tulee esiin pienen sarkasmin ja ärräpäiden muodossa, kuitenkin hyvän maun rajoissa. Mulla ei oo tarve esittää mitään roolia, vaan jokaiset kuvat ja sanat lähtee mun pääni syövereistä juuri sellaisena kuin ne ajattelen ja haluan tuoda esille. Luovuudenpurkamista, ajattelua, fläsäreitä, itkua, iloa, musiikkia, kuvia, fiiliksiä ja kaikkea muuta mahdottoman ja mahdollisen väliltä.

  Ja banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 39. http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

  Tervetuloa seurailemaan 17-vuotiaan tytön ylläpitämää blogia. Kirjoittelen kolmen suloisen agilitylampaan seikkailuista ja tietysti rakkaasta hevosharrastuksestani. Huumorilla varustetut postaukset/videot pistävät suupielet kohti kattoa jo silkasta myötähäpeän tunteesta. Blogini tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti. Toivottavasti viihdyt ! :)

  -Banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 40. http://lifeascinderella.blogspot.fi/

  19-vuotias, lukiossa opiskeleva nuori naisen alku, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu!

  ❀ Cinderella Days ❀
  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 41. welifedream.blogspot.fi

  14-vuotiaan tytön heppa/lifestyleblogi. Tällä hetkellä liikuttelen kahta lämminveristä, joista toinen on ex-ravuri ja toisella ajetaankin vielä satunnaisesti. Lisäksi blogissa nähdään paljon Nikon D3200 kameralla otettuja luontokuvia.

  Banneria/kuvia saa käyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sun blogin luontokuvia onki tullu ihasteltua aiemminkin :) miksen mä saa sellasia vaikka on ihan sama kamera... ;)

   Poista
 42. http://comewithanni.blogspot.fi/

  Kohta parikymppisen pikkukaupungin kasvatin lifestyleblogi.
  Pääsykokeisiin valmistautumista, oman elämän aloittelua ja suuria kuvia :-)
  Ja banneria saa käyttää, vaikkei mikään kovin erikoinen olekkaan.

  VastaaPoista
 43. Heipparallaa!

  Tahvon uudet seikkailut ,http://pusikkoratsastaja.blogspot.fi/, kertoo ehkä hitusen liian suurella itsesuojeluvaistolla varustetun tätiratsastajan sekä liian viisaan irish cobin elämästä. Ei mitään hurjia juttuja luvassa (ainakaan hetkeen).

  Banneria saa käyttää.


  Jos luet Tahvon blogista vain yhden postauksen niin varmaan itse lukisin meidän ensimmäisestä estevalmennuksesta, jossa meinasin joka hypyn jälkeen tippua. :D http://pusikkoratsastaja.blogspot.fi/2012/08/esteita-kovaa-ja-korkealta.html

  VastaaPoista
 44. http://maijjuanniina.blogspot.fi

  15-vuotias shoppailua rakastava tyttö, joka kirjoittaa elämän pienistä ja isommista hetkistä monien kuvien kera! Blogini sisältää asukuvia, omien tunteiden ajattelemista ja tuotearvosteluja!
  Banneria/kuvia saa käyttää :)

  http://maijjuanniina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 45. piatponi.blogspot.com

  Blogissani kerron ratsastustunneista, ja elämästäni. Käyn rauhalahden ratsastuskoulussa, ja lempihevosiani ovat Piat, Masi ja Arttu :) Bannerini voi kopioida!

  VastaaPoista

Lue ennen kun kommentoit!

♥Linkkaa blogisi mukaan kommenttiin, niin tulen kommentoimaan takaisin!
♥Kohteliaisuus ja rakentava kritiikki on mukavampaa kaikkien kannalta, kuin ilkeily ja mollaus! :)
♥Kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! Neuvon mielelläni kaikessa, missä vain osaan.
♥Postausehdotuksia ja haasteita otetaan ilolla vastaan!